İnegöl yağışlı havaya geçiş yapıyor

Yayınlama: 30.04.2024
423
A+
A-

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, İnegöl’de yağışlı günlerin başlaması bekleniyor.

Çarşamba günü başlayacak olan sağanak yağış, bölgede etkili olmaya devam edecek. Yağışın şiddeti zaman zaman artacak ve hafta sonuna kadar devam edecek.

Çarşamba günü en yüksek hava sıcaklığının 19 derece olması beklenirken, en düşük hava sıcaklığı ise 13 derece olarak öngörülüyor. Perşembe günü hava sıcaklığında hafif bir artış beklenirken, yer yer devam edecek olan sağanak yağışın etkisi devam edecek. En yüksek hava sıcaklığının 20 derece, en düşük hava sıcaklığının ise 12 derece olması bekleniyor.






Cuma günü, gök gürültülü sağanak yağışın bölgeyi etkisi altına alması öngörülüyor. Hava sıcaklıklarında bir miktar düşüş beklenirken, en yüksek sıcaklığın 20 derece, en düşük sıcaklığın ise 8 derece olması bekleniyor.

Cumartesi günü, gök gürültülü sağanak yağışın devam etmesi ve hava sıcaklıklarının mevsim normallerine yakın seyretmesi bekleniyor. En yüksek sıcaklık 19 derece olurken, en düşük sıcaklık 8 derece olarak öngörülüyor.

Hafta sonu da yağışlı geçecek. Pazar günü de sağanak yağışların devam etmesi bekleniyor. En yüksek hava sıcaklığının 17 derece, en düşük hava sıcaklığının ise 9 derece olması bekleniyor.

Meteoroloji yetkilileri, vatandaşları ani sel, su baskını ve yıldırım gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıyor.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş