iNE’GöL

Geçtiğimiz gün şiddetini arttıran yağmur, logarların tıkanması ile beraber İnegöl’ü göle çevirdi. Şehir merkezi olmak üzere bir çok mahalle de yağışlardan nasibini aldı.

Yayınlama: 06.06.2017
692
A+
A-

Geçtiğimiz gün yağmurun şiddetini arttırması ile İnegöl merkez başta olmak üzere bazı eski beldelerde de küçük göletler oluştu.

 

YOL GÖLE DÖNDÜ






Naire Çikayeva Anadolu Lisesi girişinde başlayan ve Özdilek Işıklarına kadar yağmur nedeni ile yol gölet haline geldi.

 

ARAÇLAR İSTOP ETTİ

Meydana gelen gölet nedeni ile araçlar yavaş ilerlerken, bazı araçlar ise göle dönen yolda istop etti. Dışarıdaki vatandaşların yardımı ile araçlar bulundukları yerden çıkarıldı.

 

ADLİYE KAVŞAĞI

Yağmur nedeni ile göle dönen bir başka nokta ise merkezde bulunan Adliye Kavşağı oldu. Kavşak yağmur nedeni ile göle dönerken, bir çok aracın kullandığı güzergahta trafikte herhangi bir aksama olmasa da, vatandaşlar tepki gösterdi.

 

ARAÇLARIN İÇİNE SU GİRDİ

Yağmurda merkezde yer yer meydana gelen göletler nedeni ile bazı araçların içerisine yağmur suyu girdi.

 

VATANDAŞIN ALTYAPI İSTEĞİ

Yağmurdan nasibini alan bazı vatandaşlar açıklamalarda bulunarak, İnegöl2ün altyapısının yeniden düzenlenmesi gerektiğini, yeni yatırımların yapılmaması durumunda farklı faciaların yaşanabileceğini ifade ettiler.

 

KIRSAL MAHALLELER

Yağmur nedeni ile kırsal mahallelerde de çeşitli sıkıntıların meydana geldiği öğrenildi. Toprak yollarda sıkıntılar meydana gelirken, herhangi kazanım yaşanmaması ise derin nefes aldırdı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş