İnegöl’de 130 kişinin katıldığı doğa etkinliğine yoğun ilgi

Yayınlama: 10.03.2024
261
A+
A-

İHH İnegöl Arama Kurtarma Ekibi tarafından organize edilen ve İnegöl’deki bazı STK’ların da destekte bulunduğu etkinlik, yoğun katılımla gerçekleştirildi. Gençlerin doyasıya eğlendiği doğa programında birbirinden güzel etkinliklere yer verildi.

İHH İnegöl Arama Kurtarma Ekibi Sorumlusu Yavuz Bayram, ekibinin farklı bir faaliyet gerçekleştirdiğini belirterek şunları söyledi:

“İHH Arama Kurtarma İnegöl ekibimiz, İlim Yayma Cemiyeti İnegöl şubesi kış okulu, Yenice Abdurrahman Öztarhan İmam Hatip Ortaokulu Kampçılık sınıfı ve Genç İHH Ortaokul Öğrencileri ile birlikte Babasultan Mahallesi Geyikli Baba Türbesi ziyaretinin ardından Akıncılar Mahallesi’nden Yenice Dostum Doğa Sporları Merkezi’ne 4 kilometrelik patika yoldan yürüyüş yaptık. Toplam 130 kişilik bir grup olarak öğretmenler, eğitmenler, sağlık personeli ve Arama Kurtarma gönüllülerimizle keyifli bir gün geçirdik. İlim Yayma Cemiyeti’nin hazırladığı köfte ekmek ikramından sonra, halat çekme, güreş, slackline, yamaç paraşütü, badminton gibi çeşitli aktivitelerle programımızı tamamladık. İnegöl Belediyesi’nin tahsis ettiği otobüslerle dönüş yaptık. Arama Kurtarma faaliyetlerimizin yanı sıra benzer etkinliklerimiz devam edecek. Bu faaliyette emeği geçen herkese ve İnegöl Belediyesi ile Dostum Doğa Sporları yöneticilerine teşekkür ederiz”






HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş