İNEGÖL’DE 3 GÜN ÖNCE ŞAFAK OPERASYONU İLE ALINMIŞLARDI

Geçtiğimiz günlerde iki farklı suç örgütüne yapılan eş zamanlı operasyon kapsamında gözaltına alınan çete üyeleri, geçtiğimiz gün adliyeye sevk edildi.

Yayınlama: 22.06.2017
1.129
A+
A-

 

Bursa Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Ekipleri, “Adam Öldürme, Adam Yaralama, Tehdit ve İşyeri Kurşunlama, Mala Zarar verme” suçlarını gerçekleştirdiğini tespit ettiği iki farklı suç örgütüne üye olan şüphelileri teknik ve fiziki takibe aldı.

 






Teknik ve Fiziki takip sonucu hareket geçen Bursa Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube ekipleri, iki farklı suç örgütüne ait 16 ev ve 8 işyerine özel harekat destekli eş zamanlı şafak operasyonu gerçekleştirdi. Operasyon kapsamında 13 kişi göz altına alınarak işlemleri için emniyete götürüldü.

 

Ev, işyeri ve otomobillerde arama yapan ekipler, yapılan aramalar neticesinde 1 adet kalaşnikof tüfek, 12 adet ruhsatsız tabanca, 8 adet pompalı tüfek, 220 adet fişek ve mermi ele geçirildi.

 

Operasyonlar kapsamında gözaltına alınan 13 kişiden 8’i ifadelerinin ardından emniyetten serbest bırakılırken, E.K., M.Ç., Y.B., H.L., ve O.T., isimli şahıslar ifadelerinin ardından geçtiğimiz gün adliyeye sevk edildi.

 

Gözaltına alınan 13 kişiden 8’i ifadelerinin ardından serbest bırakıldılar. Gözaltında olan E.K., M.Ç., Y.B., H.L. ile O.T., sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildiler.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş