İnegöl’de 350 bin liralık vurgun Çocukları da alet ettiler

İnegöl’e bağlı kırsal Hamzabey, Cerrah ve Yeniceköy Mahallelerinde 5 farklı inşaattan 350 bin liralık malzeme çaldığı iddia edilen 6 şüpheliden 2’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yayınlama: 29.06.2021
2.120
A+
A-

Alınan bilgilere göre İnegöl’e bağlı kırsal Hamzabey, Cerrah ve Yeniceköy Mahallelerinde 5 farklı inşaatta yaşanan hırsızlık olayında, toplam 350 bin lira değerinde malzemelerin çalındığını tespit eden İnegöl Jandarma Ekipleri, 19 ayrı güvenlik kamera kayıtlarını toplayarak 572 saatlik görüntüleri inceledi.

 

Yapılan incelemelerde 2 farklı panelvan aracın plakaları sökülerek anayol güzergâhları kullanılmadan hırsızlığın gerçekleştirildiği öğrenildi.






 

2 aracında plakalarını daha sonra tespit eden Jandarma Ekipleri, KAFES/KEP programı aracılığı ile yapılan PTS/HGS/OGS/akaryakıt sorgulamalarında, hırsızlığın S.E (34), F.E (30), önderliğinde D.E. , A.E. , N.E. ve B.E. isimli şahıslar ile birlikte gerçekleştirdikleri tespit edildi.

 

6 Şahıs, ikamet ettikleri Osmangazi İlçesi Yunuseli Mahallesi’nde operasyonla gözaltına alındı.

 

D.E. , A.E. , N.E. ve B.E. 15 yaşından küçük olmaları nedeniyle kimlik tespitleri yapılarak Cumhuriyet Savcısının talimatı ile serbest bırakıldı.

 

Diğer şüpheliler S.E. ve F.E., ifadelerinin alınmasından ardından adliyeye sevk edildi.

 

2 Şahıs, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak gözaltına alındı.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş