İnegöl’de 65 yaş üstü ücretsiz ulaşım uygulaması devam ediyor

Yayınlama: 18.10.2023
63
A+
A-

İNULAŞ A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Bayram, yazılı basın açıklamasında bulunarak, bazı illerde kaldırılan 65 yaş üstü ücretsiz ulaşım uygulamasının İnegöl’de sürdüğünü ifade etti.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan İbrahim Bayram, şu ifadeleri kullandı:

“Bazı illerimiz de  65 yaş üstü ve diğer serbest  ücretsiz ulaşımın kalkmasının gündeme gelmesi sebebi ve tarafımıza gelen  sorular nedeniyle İNULAŞ olarak tekrar bir açıklama yapma gereği duyduk. Bursa büyükşehir sınırları içerisin de ve İnegöl’de 65 yaş üstü vatandaşlarımızın ücretsiz taşıma hakkının iptali söz konusu değildir. Bursa Büyük Şehir Belediyesi 65 yaş üstü vatandaşlarımızın ücretsiz geçiş hakkını karşılamaya devam etmektedir. İnegöl’de  65 yaş üstü ücretsiz toplu taşıma devam etmektedir. Kart sisteminin geçerli olduğu tüm Hatlarda 65 yaş üzeri ve diğer serbest kart kullanan vatandaşlarımızın ücretsiz biniş hakları devam etmektedir. 65 yaşını ay ve gün olarak dolduran her Türk vatandaşı, bu haktan yararlanabilmektedir.






Ayrıca 65 yaş üstü vatandaşlarımızın çıkarmış oldukları kartlarına senelik vize yaptırmalarına da gerek yoktur. İlk başvuruda almış oldukları kartların süresi ömür boyudur bu konunun da önem arzettiğini düşünerek hatırlatılmasın da fayda görüyorum. Sözün kısası 65 yaş üzeri ve diğer serbest kart kullanan vatandaşlarımızın  ücretsiz biniş kartlarının iptali kesinlikle söz konusu değildir ücretsiz taşımaları devam etmektedir”

HABER: BÜŞRA ÖZDEMİR



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş