iNEGöL’DE AKILLI ULAŞIM DURAKTA BEKLEMEK TARiH OLUYOR

İNULAŞ Başkanı İbrahim Bayram, Kent Kart mobil uygulama ile İnegöl’deki vatandaşların ulaşımda daha kolay hareket edebileceğini ifade etti. Bayram, mobil uygulama ile hem otobüslerin takip edileceği hem de online yükleme işlemlerini gerçekleştirebileceğini belirtti.

Yayınlama: 18.03.2019
1.516
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İNULAŞ Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Bayram, “İnegöllü vatandaşlarımızın en iyi hizmeti alabilmesi için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Daha önce yaptığımız eğitim programları, araçların yenilenmesi, kamera sistemleri gibi konularda çalışmalarımız oldu. İnegöllüler her şeyin en iyisine layık. Bu nedenle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

 

Kent Kart Mobil uygulama ile ilgili bilgi veren Bayram, “İnegöllü vatandaşlarımızın teknolojiden faydalanacağı yeni uygulamaya İnegöl’de dahil edilmişti. Öncelikle vatandaşlarımız mobil uygulamayı kendi telefonlarına yüklüyor. Ardından uygulamayı açıp kendi bölgelerini belirliyorlar. Gideceği güzergahtaki hangi halk otobüsünü kullanacaksa, o halk otobüsün hangi noktada olduğunu vatandaş görecek. Durakta beklemek artık tarih oluyor. Çünkü uygulama ile beraber vatandaşlar otobüslerin hangi noktada seyir halinde olduğunu görebiliyor” dedi.






 

Bayram, sözlerini şu ifadelerle tamamladı: “Kent kart mobil uygulama ile vatandaşlarımız online yükleme işlemlerini de gerçekleştirebilecekler. Bunun dışında otobüslerin tura başlama saatlerini öğrenmek de mobil uygulama ile mümkün”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş