İNEGÖL’DE BİNLERCE ÜRETİP DAĞITTILAR

Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı İnegöl Gençlik Merkezi çalışanları ve gönüllüler, Akhisar’daki gençlik merkezi binasında ürettikleri 3 bin 250 siper maskeleri, ilgili kurumlara dağıtımını gerçekleştirdi.

Yayınlama: 22.04.2020
671
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Gençlik Merkezi Müdürü Recep Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

 

“Bildiğiniz üzere Çin’in Wuhan kentinde başlayan ve tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip Koronavirüs Kovid-19 nedeni ile dünya ağır bir imtihandan geçiyor. Bu kapsamda ülkemiz her zaman olduğu gibi din, dil, ırk ayrımı yapmadan yardımlarını bir çok ülkeye ulaştırıyor. Bizler de bu ülkenin birer ferdi olarak özellikle maske konusunda elimizi taşın altına koymak istedik. Ve bu kapsamda hem çalışanlarımız hem de gönüllü kardeşlerimiz ile birlikte siper maske yapma kararı aldık”






 

Üretilen maske sayısı ve dağıtımı ile ilgili bilgiler veren Erdoğan, konuşmalarını şu ifadelerle sürdürdü:

 

“Şimdiye kadar yaklaşık 3 bin 500 maske üretimi gerçekleştirdik. Siper maskelerimizin 2 bin 500 adedini Bursa İl Sağlık Müdürlüğü’ne teslim edilmek üzere, Gençlik ve Spor Bakanlığı İl Gençlik Merkezi Müdürlüğü’müze teslim ettik. Bunun haricinde İnegöl Devlet Hastanesi’ne 450 adet, Suriye’deki askerlerimize 100 adet, ilçemizde kasiyerlik görevi yapanlara 50 adet, İnegöl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekiplerine 50 adet, 50 adet de Zabıta ekiplerine teslim ettik”

 

Erdoğan, konuşmalarını şu ifadelerle tamamladı:

 

“Öncelikle bu ağır bir imtihan. Dil, din, ırk ayırmaksızın tüm insanlığı etkisi altına alan bir pandemi. Bu nedenle her zaman olduğu gibi yine zor zamanlarımızda birbirimize destek vererek bu zorlu günleri de geride bırakacağız. Özellikle vatandaşlarımızın da devlet yetkililerinin söylediklerine harfiyen uymaları gerekiyor. Bunun haricinde yine vatandaşlarımızdan dualar bekliyoruz”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş