İNEGÖL’DE BİR İLK CEPTE SİGORTA İLE BÜYÜK KOLAYLIK

EM-AS Sigorta sahibi Sercan Demirhan “Birbilen.insurance adlı bilişim sistemi ile artık kaza yaptığınız an akıllı telefonunuz ile kaza yerinde işlemlerinizi bir iki tık ile başlatıyorsunuz” dedi.

Yayınlama: 20.07.2017
987
A+
A-

Tüm kurumsal firmalara Em-as Sigorta’da yeni bir uygulama geliyor.  birbilen.insurance olarak yani birbilen sigortacı adı altında  işletim sistemini kurup yazılımın patentini alma işlemlerini başlattı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Ema-as Sigorta Sahibi Sercan Demirhan, “Kuracağımız yeni işletim sisteminde tüm kurumsal firmalarımız trafik ve kasko poliçelerini, TC no, plaka, ruhsat numarasını sisteme girerek, sigorta şirketlerinin fiyatlarını görebilecek istediğini firmayı onay için tuşa basacak, hatta kart numaralarını girip teklif verecek iş yerindeki bilgisayarın başında duran sigortacı müşterinin trafik veya kasko teklifini kontrol edip onay verdiği anda trafik poliçesi otomatik olarak sisteme girişteki e-mail adresine düşecektir. Böylelikle vatandaşlar kapı kapı gezip trafik ve kasko poliçesi peşinde koşmayacaklar. Kaskodaki teminatları bile kendileri seçip, kendileri kaldırabilecek kendilerine özel kasko teklifi çalışacak. Programlarımız öyle kolay ki günümüzde Facebook, twitter kullanan kişiler kolayca sistemin içine girebilecek. Böylelikle ful kasko denilip eksik teminatlı sigorta kesilmeyecek. Vatandaşlarımızın kredi kartı mağduriyeti yaşamamaları için kart bilgileri müşterilerde kalacak. Kart bilgileri sistemimize ************3441 olarak gözükecektir” dedi. 

Bilgisayar programcısı ile bilişim işlemlerini başlatan genç iş adamı Sercan Demirhan, “Tek olmak her zaman güzeldir” sözüyle konuşmasını sonlandırdı.






HABER: RECEP DENİZ



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş