REFAH’TAN TABAN’A ZiYARET

Yeniden Refah Partisi İnegöl İlçe Başkanı İlhan Baykan ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Alper Taban’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Yayınlama: 10.05.2019
1.483
A+
A-

Teşkilatlanmasını tamamladıktan sonra çalışmalarına başlayan Yeniden Refah Partisi, seçimlerin ardından Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Alper Taban’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Ziyarette ilk olarak açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi İnegöl İlçe Başkanı İlhan Baykan, “Bugün İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban beyi ziyaret ettik. Yeni görevlerinin kendilerine ve ilçemize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz” dedi.






 

Sıcak karşılamadan dolayı Taban’a teşekkür eden Baykan, “Bizleri sıcak karşılamadan dolayı başkanımıza teşekkür ediyorum. Alper beyin İnegöl lehine yapacağı her hayırlı işte destekçisi olacağız. Bunun yanında eksik kalınan konularda ise eleştirilerimizi dostluk çerçevesinde yapacağız” dedi.

 

Belediye Başkanı Alper Taban ise, ziyaretlerinden dolayı Yeniden Refah Partisi İnegöl İlçe Başkanı İlhan Baykan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş