Cuma namazına gelen vatandaşlar yer bulmakta zorluk çekti

Yayınlama: 12.04.2024
1.128
A+
A-

Alanyurt Yeni Mahalle Kuba Camii’nin bölgesindeki tek cami olması nedeni ile cuma namazında yoğunluk yaşandı. Cuma namazı için camiye gelen vatandaşlar, yer bulmakta zorlandı.

Uzun süredir Yeni Mahalle Kozluca yolu Akpınar ve Millet Caddesi bölgelerin Cami yapılması gündeme gelmiş ama herhangi bir çalışma yapılmamıştı.

Bölgenin yükünü çeken Kuba Camii ise yoğun günlerde vatandaşlara hizmet etmeye devam ediyor.






Bugün Cuma Namazına gelen vatandaşların sayısı bayram tatili nedeni ile yoğun olurken, vatandaşların bir çoğu yer bulmakta zorlandı.

Sedirlerin serilmesi ile cami dış sol ve giriş önü tamamen dolarken, bazı vatandaşlar ise cami bahçesine dahi girmekte zorlandı.

Öte yandan yoğunluk nedeni ile Uludağ Caddesi’nde trafik yavaşladı. Akpınar ve Millet Caddesi civarındaki vatandaşlar araçları ile camiye gelmek zorunda kalınca, trafik de bölgede yavaşlamış oldu.

Çevredeki otoparkların dolması sonrasında vatandaşlar, araçlarını Uludağ Caddesi üzerine çift sıra park etmek zorunda kaldı.

CAMİ YAPILMASI BEKLENİYOR
Akpınar ve Millet Caddesi civarında ikamet eden vatandaşlar ise, bölgelerine cami yapılmasını talep ediyor.

Özellikle yaşı ilerleyen ve araçları bulunmayan vatandaşlar, Kuba Camii’ne gelmekte zorlandığı ve yaşlı kesim içinde bu bölgede yapılacak bir caminin mutlulukla karşılanacağı öngörülüyor.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş