TEDBİRE UYMAYAN İŞ YERİNE CEZA KESİLDİ

Coronavirüs tedbirler kapsamında kapatılan umuma açık işyerlerini denetleyen İnegöl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipleri, kapatma kararına uymayan bir işyerine 3200 TL ceza yazdı.

Yayınlama: 20.03.2020
949
A+
A-

Tüm dünyayı olduğu gibi Türkiye’yi de etkisi altına alana coronavirüs salgını nedeniyle İçişleri Bakanlığı tarafından umuma açık işyerlerinin geçici süre kapatılması kararı alınmıştı. İnegöl ilçe merkezinde emniyet ekiplerinin yaptığı denetimde herhangi bir iş yerinin karara aykırı hareket ettiği görülmezken, İnegöl Jandarma Komutanlığına bağlı sorumluluk bölgelerinden Kozluca mevkiinde bir iş yerinin karar aykırı hareket ederek faaliyetlerini sürdürdüğü tespit edildi. Yapılan denetim sonucu iş yeri sahibine, kapalı olması gereken umuma açık alanın, açık tutulması nedeniyle toplam 3200 TL idari para cezası kesildi.

 

İnegöl Emniyet Müdürlüğü ve İnegöl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerin tedbirler kaldırılana kadar denetimleri sürdüreceği ve açık olan iş yerlerine yönelik cezai işlemleri uygulayacağı öğrenildi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş