İnegöl’de çevre katliamı Son sürat devam ediyor

Çin’in Wuhan şehrinde başlayan ve akabinde de tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs kovid-19 nedeni ile ülkemizde de tedbirler kapsamında sokağa çıkma yasağı uygulanmıştı. Sokağa çıkma ve piknik alanlarının yasaklanması nedeni ile doğada temizlik çalışmaları yapılmışken, yasakların kalkması ile tüm alanlar bir günde eski haline döndü.

Yayınlama: 17.06.2020
565
A+
A-

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs kovid-19 nedeni ile ülkemizde çeşitli yasaklar gündeme gelmiş, 20 yaş altı ve 65 yaş üstüne dışarı çıkma yasağı ile başlayan süreç, sonrasında ise tüm bireyleri kapsayan sokağa çıkma yasağı ile devam etmişti.

 

ÇALIŞMALAR YAPILMIŞTI






Hafta sonu ve aynı zamanda 4 günlük sokağa çıkma yasağının olduğu süreçte, piknik alanlarına giriş ve aynı zamanda ormanlık alanda piknik yapılamayacak olması nedeni ile doğada ve İnegöl merkezde temizlik çalışmaları gerçekleştirilmiş, İnegöl temiz bir görüntüye kavuşturulmuştu.

 

BİR GÜNDE ESKİ HALİNE DÖNDÜ

Yapılan çalışmaların ardından normalleşme sürecinin başlaması ile beraber, sokağa ve doğaya insan akını da başlamış oldu. Yapılan çalışmalarla pak görüntüye bürünen İnegöl ve civardaki piknik alanları, bir günde eski haline döndü.

 

KİRLETİLMEYE DEVAM EDİLİYOR

Duyarsız vatandaşlarca doğa adeta katledilirken, İnegöl’den birçok vatandaş, caydırıcı cezaların uygulamaya sokulması gerektiğini ifade etti.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş