iNEGöL’DE GüZEL ANLAR

Geçirdiği ilik kanseri nedeni ile hastanede tedavi altına alınan İnegöl Kafkas Folklor Ekibi önceki dönem folklorcusu olan Hazal Yıldırım’a sürpriz karşılama yapıldı. Yıldırım’ın ekip arkadaşları, Hazal’a moral olmak için evinin önünde toplanırken, güzel görüntüler yaşandı.

Yayınlama: 08.04.2019
2.668
A+
A-

İnegöl Kafkas Folklor Ekibi önceki dönem folklorcusu olan Hazal Yıldırım, ilik kanseri teşhisi konulmasının ardından hastanede tedavi altına alındı. Tedavisi süren Hazal, taburcu olarak evine döndü.

 

Hazal’ın İnegöl Kafkas Folklor Ekibindeki arkadaşları, Hazal’ı yalnız bırakmayarak hastaneden evine dönen arkadaşlarını müzik eşliğinde karşıladı.






 

Daha sonra Hazal ve arkadaşları eski günlerdeki gibi Kafkas yöresine ait danslarını icra etti. Yaşanan bu görüntüler çevredekilere duygu dolu anlar yaşattı.

 

Sosyal medyada paylaşılan bu anlara tanıklık eden video ise büyük beğeni topladı ve kısa süre içerisinde İnegöl’deki bir çok vatandaş tarafından paylaşıldı.

 

Hazal’ın ilik nakli beklediği öğrenildi.

 

Öte yandan İnegöl Kafkas Folklor Derneği Başkanı Ömer Faruk Demirtaş ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, daha önce Hazal’ı hastanede ziyaret etmişlerdi. Dernek Başkanı Ömer Faruk Demirtaş, Hazal’ın her zaman yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini ifade etti.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş