İnegöl’de hava sıcaklığı 15 derece birden düşecek

Yayınlama: 14.12.2023
378
A+
A-

İnegöl’de hava sıcaklığı önümüzdeki günlerde düşüşe geçecek. Haftanın en soğuk günü Pazar günü olması beklenirken, hava sıcaklığı 15 derece birden düşerek 5 dereceye kadar gerileyecek. Aynı günün gece saatlerinde ise haça sıcaklığının 1 derece olması bekleniyor.

İnegöl’de 14.12.2023 itibari ile hava tahminleri açıklandı. 14.12.2023 gününe ait hava tahminleri hava sıcaklığının gün içinde 20’li derecelerde olduğu tahmin edilirken, gece saatlerinde ise hava sıcaklığı 2 dereceye kadar düşecek.

Hava tahminlerine göre Cuma günü ise çok bulutlu geçecek. Hava sıcaklığı 21 dereceyi gösterirken, gece saatlerinde ise sıcaklık 13 dereceye kadar düşecek.






Cumartesi gününe ait hava sıcaklığı tahminleri ise şöyle; bulutlu ve yer yer hafif yağmurlu. Hava sıcaklığının gün içerisinde 13 derece, gece saatlerinde ise 5 derece olması bekleniyor.

Haftanın en soğuk günü ise Pazar günü olması bekleniyor. Pazar günü hava tahminlerine göre gün içerisinde hava sıcaklığın 5 derece olması bekleniyor. Gece saatlerinde ise sıcaklığın 1 dereceye kadar düşeceği öngörülüyor.

HABER: ALİ RAŞİT BACAK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş