İNEGÖL’DE İLK KEZ DÜZENLENDİ

TOKİ Mehmet Akif Ersoy İköğretim Okulu tarafından oluşturulan; ‘Başarıyı artırma projesi’ kapsamında, İnegöl’de okul içi en kapsamlı bilgi yarışması ilk kez düzenlendi. İnegöl’de bir ilk gerçekleşirken, öğrenciler yarışma sonrasında ödüllerini aldı.

Yayınlama: 26.12.2019
1.107
A+
A-

Düzenlenen bilgi yarışması öncesinde açıklamalarda bulunan TOKİ Mehmet Akif Ersoy İköğretim Okulu Müdürü Fikret Kılıç, “Okulumuzda başarıyı artırma projesi oluşturduk. Projemizin amacı okulumuzu akademik, sportif, sosyal ve kültürel alanlarda canlı tutmak, öğrencilerimizi geleceğe daha donanımlı hazırlamaktır. Bu amacımız doğrultusunda Eylül ayından bu yana kazanımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Bugün burada bu çalışmalarımızın ilki olan sınıflar arası bilgi yarışmasını sizlerle birlikte yapacağız” dedi.

 

“Okulumuzun var olan dinamizmini daha da geliştirmek adına yaptığımız bilgi yarışmasının final kısmına hoş geldiniz” ifadeleri ile konuşmasına devam eden Kılıç, “Amacımız bilgi yarışması ile bu çocukları sadece yarıştırmak değil, öğrencilerimizi geleceğe daha donanımlı hazırlamaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum hayırlı olsun diyorum” dedi.






 

Daha sonra kürsüye çıkarak açıklamalarda bulunan İnegöl İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ayfer Er ise, şu ifadeleri kullandı:

 

“Bu güzel proje için herkese çok teşekkür ediyorum. Başarıyı artırabilmek için güzel hazırlanmış bir proje. Hani hep diyorlar ya başarı tesadüf değil gerçekten de öyle, bu proje de bunun örneği. Başarının arkasında aylarca ve yıllarca süren bir emek var. Dolayısıyla hiçbir emek karşılıksız değildir. Kurum liderinizin öncülüğünde oluşturduğunuz ekip sizleri bu başarılara götürmüştür. Öğrenci , öğretmen ve veli gibi unsurlar bir araya gelerek İnegöl’de okulumuzun farkını ortaya koymuş. Sevgili öğrenciler, araştırmalar gösteriyor ki bizim ülkemizde okuma oranı pek yüksek değil. Eminim bu durum benim gibi sizi de üzüyor. Sizler sadece ders kitaplarınızı okumakla yetinmeyin. Değişik türlerde kitaplar okuyarak kendinizi geliştirin. Her bilgi okumakla öğreniliyor. Okumak bizim en iyi öğretmenimiz. Dolayısıyla kendimizi her yönde yetiştirmeliyiz. Program kapsamında yapılan z kütüphanesinin öğrenciler tarafından oldukça faydalı olacağına inanıyorum”

 

Konuşmaların ardından 4. Sınıflar bilgi yarışmasına geçildi. Yarışmayı kazanan 4C sınıfı sorun bir çoğunu bilerek şampiyon oldu. Yarışma sonrasında öğrenciler ödüllerini alırken, yine okul içerisinde ülkemizdeki bölgelere ait sergi ziyaret edildi.

 

Okul Müdürü Fikret Kılıç, bölge sergisi hakkında Şube Müdürü Ayfer Er’e geniş bilgi verirken, program hatıra fotoğrafı çekimi sonrası son buldu.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş