İNEGÖL’DE KATLİAM GİBİ KAZA… TAM 7 KİŞİ YARALANDI

Bursa Ankara Karayolu’nda meydana gelen kazada, Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde gelenekse olarak düzenlenen köy iftarına katılan ve dönüş için İnegöl üzerinden Bursa’ya giden 4 ailenin bulunduğu minibüs, kontrolden çıkarak takla attı. Kazada 7 kişi yaralandı.

Yayınlama: 29.05.2017
1.641
A+
A-

Edinilen bilgilere göre; Bursa’nın Yıldırım ilçesinde ikamet eden Duman, Sarı, Beler ve Sedef ailelerinin içinde bulunduğu minibüs Bilecik’in  Pazaryeri ilçesine bağlı Küçükelmalı köyündeki geleneksel köy iftarına katılmak için yola çıktılar. İftar yemeğinin ardından Bursa’nın Yıldırım ilçesindeki ikametlerine  geri dönüş için yola koyulan ve içerisinde 4 aileden oluşan toplam 15 kişinin bulunduğu, Fahrettin Duman idaresindeki 16 CCS 93 plakalı minibüs, Kaplan Petrol mevkiinde yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. Direksiyon hakimiyeti tamamen kaybedilen minibüs takla atarak ters döndü.

 

Ters dönen minibüs içerisindeki, sürücü Fahrettin Duman ile 42 yaşındaki Sevinç Duman, 18 yaşındaki Alpay Duman, 25 yaşındaki Eda Sarı, 29 yaşındaki Tanju Sedef,57 yaşındaki Selma Beler ve 10 yaşındaki Ömer Duman yaralandı.






 

Ters dönen minibüsten kendi imkanları ile çıkan yaralılar, olay yerine ihbar üzerine gelen 112 Acil Servis ambulansında görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındılar.

 

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

 

Meydana gelen kaza sonucu hurdaya dönen minibüs çekici yardımı ile yoldan kaldırıldı.

 

Kaza ile alakalı tahkikat  sürüyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş