İnegöl’de mevsimlik işçilere ‘Mobil Sağlık’ hizmeti verilecek

Yayınlama: 14.05.2024
26
A+
A-

Bursa İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Toplum Sağlığı Birimi tarafından  “Mevsimlik Tarım İşçilerine Sunulacak Mobil Sağlık Hizmeti” ile ilgili İnegöl başta olmak üzere çeşitli ilçe sağlık müdürlüğü personellerine hizmetiçi eğitim verildi.

Bursa genelinde mevsimlik işçilerin sağlık sorunlarının çözümü için Bursa İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı harekete geçti.

Geçtiğimiz günlerde tarım işgücü talebine bağlı olarak İnegöl başta olmak üzere, Karacabey, Gürsu, Yenişehir, Mustafakemalpaşa ve Keles ilçelerine tarım işçilerinin yoğun bir şekilde gelmesi ve bu kesime sağlık hizmetinin en iyi şekilde verilmesi adına eğitim verildi.






Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Tayfun Alperen Esgin, Toplum Sağlığı Birimi hekimi Uzm. Dr. Fatma Tuba Engindeniz’in katılımı ile İlçe Sağlık Müdürlükleri tarafından sahada mevsimlik tarım işçilerine sağlık hizmeti sunan personellere hizmet içi eğitim düzenlendi.

Toplantıda, İnegöl ve diğer ilçelere çalışmak için gelen mevsimlik tarım işçilerinin sağlık sorunları ve bu sorunların çözümüne yönelik öneriler görüşüldü.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş