İnegöl’de milyonluk vurgun

Yayınlama: 15.03.2023
2.901
A+
A-

Akhisar Mahallesi’nde 300 dairelik projenin inşaat alanında meydana gelen olayda, değeri yaklaşık 1 milyon olan elektrik kabloları çalındı.

İnegöl’e bağlı Akhisar Mahallesi’nde bir inşaat firması tarafından yapımına başlanan 300 dairelik projenin inşaat alanında yaşanan hırsızlık olayı, inşaat firması sahiplerini mağdur etti.

Elektrik kablolarının çalındığını ve bir kısmının da kasıtlı olarak kesildiğini belirten inşaat şantiye sorumlusu Özkan Dursun, 2 belki ve kameraların hırsızların yakalanmasına yetmediğini ifade etti.






Konuyla ilgili açıklama yapan İnşaatın şantiye sorumlusu Özkan Dursun şunları söyledi; “Burası Akhisar bölgesi. Yaklaşık 300 dairelik bir proje yapıyoruz. Alan büyük olduğu için burayı korumak bizler için zor oluyor. Hırsızlarla baş edemiyoruz. Burada gece 2 bekçimiz duruyor. 17-18 kameramızı var ama son iki ayda yaklaşık 1 milyona yakın elektrik kabloları tesisatların bir kısmı kopmuş, kimisi parçalanmış, kimisi ise çalınmış durumda. Buraya yeni yeni yerleşim alanları yapılıyor, inşaatlar yükseliyor. Bundan dolayı bu alanlar hırsızların göz bebeği oldu. Biz burada biraz daha güvenliğin arttırılmasını istiyoruz. Tabi ki polis gerektiğinde yardımcı oluyorlar, hırsızları da buluyorlar, yakalıyorlar ama biz kendi haberlerden de görüyoruz; bu yakalanan arkadaşlar 2-3 gün içerisinde dışarıya çıkmakta. Bununla ilgilenmesini istiyorum. Polis arkadaşlar gereken mesai harcıyorlar ama tekrar dışarıya çıkıyorlar. Buda onlara güç ve kuvvet veriyor. Bu tür insanların gereken cezaları almalarını istiyoruz. Bu durum sadece bizim şantiyemizde değil, çevrede bulunan birçok inşaatta aynı sıkıntılar mevcut.  Tabi bu konular sadece Akhisar bölgesiyle sınırlı değil. İnegöl’ün komplesinde böyle. Marketler, manavlar dahil inşaatlarda kablo hırsızlıkları artarak devam ediyor”

HABER: BÜŞRA YILDIRIM



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş