İnegöl’de o sistem hayta geçti ilk uyarı geldi

Yayınlama: 15.04.2024
386
A+
A-

İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzleme ve Değerlendirme Merkezi, daha önce ülke genelinde görülmemiş bir sistemi de devreye aldı. Bu kapsamda şehir merkezinde trafik ihlali yapan bir sürücüye uyarı mesajı atıldı. Ardından ise tekrar ihlal yapması durumunda cezai işlem yapılacağı ifade edildi.

İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzleme ve Değerlendirme Merkezi,  şehrin ana arterleri ve güvenli parkların 7/24 esasıyla izlemeye başladı. Park ihlalleri, alan ihlalleri, şerit ihlalleri, kaldırım ihlalleri, yaya geçidi ihlalleri gibi trafik sorunları olmak üzere toplu yaşam alanlarında yaşanan olumsuzlukların en aza indirilmek için çalışmalar başladı.

Sistemin hayat geçmesinin ardından açıklamalarda bulunan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, hatalı sürücülerin önce uyarılacağını ve ardından da tekrar hata yapması durumunda Emniyet Ekipleri ile iletişime geçerek cezai işlem yapılacağını belirtmişti.






HATALI SÜRÜCÜYE UYARI MESAJI GÖNDERİLDİ

Öte yandan Nuri Doğrul Caddesi üzerinde bir sürücü aracını hatalı park etmesinin ardından uygulama sokulan sistem uyarı verdi. Uyarının ardından plaka üzerinden İnegöl Belediyesi tarafından sürücüye uyarı mesajı atıldı.

Uyarı mesajında sürücünün hatalı olduğu, bir daha ihlal durumunda cezai işlem başlatılacağı öğrenildi.

SÜRÜCÜ SİSTEMİ BEĞENDİ

Öte yandan ihlal yapan sürücü ise mesaja geri dönüş yaparak hayata geçirilen sistemin güzel olduğunu belirtti.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş