İNEGÖL’DE SALDIRI DÜZENLEMİŞTİ..O ŞAHIS TUTUKLANDI

İnegöl’de geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda, bir şahıs gece saatlerinde bir ev ve iş yerine silahlı saldırı düzenlemişti. Silahlı saldırıyı düzenleyen şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Yayınlama: 21.04.2017
1.041
A+
A-

18 Nisan gecesi saat 23.30 sıralarında Hamidiye Mahallesi Park Caddesi üzerinde bulunan bir iş yerine ardında, Süleymaniye Mahallesi Yeşil Bursa Caddesi Bekir Alemdar Sokak üzerinde bulunan bir eve pompalı tüfekle ateş ederek kaçan Ö.K. isimli şahıs, olayın ardından tahkikat başlatan Emniyet ekiplerince yakalanarak gözaltına alınmıştı. Emniyetteki işlemlerinin ardından dün Adliyeye sevk edilen Ö.K., çıkartıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

OLAY






Edinilen bilgilere göreolay,önceki akşamı Hamidiye Mahallesi Park Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre; Ö.K. isimli şahıs aracıyla, Hamidiye Mahallesi Park Caddesi üzerinde faaliyet gösteren A.Ö.’ye ait tütün satışı yapılan işyerine geldi. O sırada işyerinde bulunan B.A. ve işyeri sahibi ile tartışan Ö.K. olay yerinden ayrıldı. Öfkelenen ve alkollü olduğu iddia edilen Ö.K. bir süre sonra aracıyla aynı işyerinin önüne gelerek, kapalı olan işyerine pompalı tüfekle ateş açtı.İşyerine saldırının ardından aracıyla Süleymaniye Mahallesi’ndeki B.A.’nın da evinin önüne gelerek o eve de ateş açan şahıs aracıyla kaçarak kayıplara karıştı.

 

Olayın ardından saldırıya uğrayan ev ve işyerinde inceleme yapan Emniyet ekipleri, aracıyla Bursa istikametine kaçan Ö.K.’yi yakaladılar. Olayda kullanılan pompalı tüfek, araçta yapılan aramada ele geçirildi. Saldırgan Ö.K.,Emniyet ekiplerince gözaltına alındı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş