İnegöl’de uyuşturucu operasyonu 1 gözaltı

Bursa’nın İnegöl İlçesinde Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından yapılan operasyonda uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen şahıs yakalandı. Şahsın üzerinden otomobil anahtarı görünümünde hassas terazi çıktı.

Yayınlama: 20.09.2020
1.693
A+
A-

Alınan bilgilere göre İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Gurup Amirliği ekipleri A.K. isimli şahsı takip etmeye başladı. Ekipler tarafından Sinanbey Mahallesi Murat Caddesi üzerinde takip edilen şahıs, polis ekiplerini fark ederek içinde uyuşturucu madde bulunan çantayı atarak kaçmak istedi. Ekipler tarafından kaçamadan yakalanan şahıs gözaltına alınırken, attığı çantanın içerisinde 41 çıkı halinde toplam 68,19 gram metamfetamin maddesi ve 1 çıkı halinde 8,85 gram bonzai maddesi ve 1 adet otomobil anahtarı görünümünde hassas terazi ile uyuşturucu ticaretinden elde ettiği düşünülen 765 TL ele geçirildi.



Ekipler tarafından şahsın ikametinde yapılan aramada ise 12,45 gram esrar maddesi, 40,90 gram metamfetamin maddesi ile uyuşturucu maddeleri paketlemekte kullanıldığı düşünülen çok sayıda şeffaf poşet ve jelatin kağıdı ele geçirildi.



Şahıs sorgusu için emniyet müdürlüğüne götürülürken savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş