iÇDER BiRLiKTELiK SAĞLIYOR

İnegöl Çorum Dernekleri Platformu, 32. Kültür Sanat Festivali kapsamında kurulan çadır etkinlikleri kapsamında Çorumluları bir araya getirerek güzel görüntülerin oluşmasını sağlıyor. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İÇDER Başkanı Mehmet Yurttutan, derneklerinin birliktelik sağladığını ifade etti.

Yayınlama: 21.07.2019
826
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Yurttutan, “İnegöl’de hemşeri dernekleri olarak 32. Kültür Sanat Festivali’ni burada hemşerilerimiz ile birlikte idrak ediyoruz. Her gece de hemşerilerimiz çadır alanını tıklım tıklım dolduruyor. Biz onlara kendi yöresel yemeklerimizi ikram ediyoruz. Çorumlu hemşerilerimiz 1969 yılında ilk olarak İnegöl’e geliyorlar. Akabinde de diğer arkadaşları buraya çekiyorlar. Sanayinin olduğu bölgede yaşıyoruz. Şuanda da İnegöl’de yaşayan toplam 20 bine yakın hemşerimiz var. Bunlar genel itibari ile sanayide istihdam yaratan ve emek gücü ile çalışan arkadaşlarımız. Bizler bereketli bir şehirde yaşıyoruz. Biz debu şehirde mozaiğin bir taşı olarak kendimizi ifa ediyoruz. Hamdolsun burada da bizler İÇDER çaltısı altında 8 tane derneğimiz ile bir araya geldik. Tek çatı altında toplandık ve bütün hemşerilerimiz ile birlikte programlarımızı idrak ediyoruz. Pikniklerimiz var, futbol turnuvalarımızı düzenliyoruz, önemli gün ve gecelerde hemşerilerimiz ile bir araya gelmeye gayret ediyoruz. Sloganımız ise şu; ‘Çorumluyuz, birbirimizden sorumluyuz’ diyoruz” dedi.

 

Aslen Çorumlu olan Mesudiye Mahallesi Muhtarı Nizam Karakaş’ın kendilerini yalnız bırakmadığını ifade eden Yurttutan, kendilerine destek veren hemşerilerine teşekkür etti.






 

Mesudiye Mahallesi Muhtarı Nizam Karakaş ise, derneğin yaptığı etkinlikleri çok olumlu bulduklarını ve hemşerilerin bir araya gelmesi ile güzel anların yaşandığını belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş