İnegöl’de vatandaşın doğalgaz tepkisi

İnegöl’de Ocak ayının ilk haftasında abonelere yazılan yüksek bedelli faturalar 2 ay öncesine ait çıkarılan borçlar olduğu söylenince vatandaştan tepki yağdı.

Yayınlama: 07.01.2019
1.627
A+
A-

 

EKSİK OKUMA HATASI

İngaz tarafından 2 ay önce yapılan hata Ocak ayında abonelerin faturalarına yansıtıldı. Kasım ayında yazılan faturalarda meydana gelen eksik okuma nedeniyle birçok abonenin faturasının diğer bedeller kısmında ek ücret yazdığı görüldü.






İngaz’ın faturanın altına yazdığı bilgilendirme notunda ise şu ifadeler yer aldı “Sayın abonemiz 2018 11 dönemine ait faturanızdaki eksik tahakkukunuz bu faturanızın diğer bedeller kısmında tahakkuk ettirilmiştir. Anlayışınız için teşekkür ederiz”

 

VATANDAŞ KIZGIN!

Okuma hatası nedeniyle geçmişe ait çıkarılan borç ise vatandaşları kızdırdı. Fatih Yavuzyiğit isimli vatandaş yaptığı açıklamada şunları söyledi; ‘‘Uzun zamandan beri bu zamlar gündemdeydi. Zaten asgari ücretin zamlanması ile birlikte özellikle taşeron firmalarda maşallah çok güzel fatura yansıtmaya başladılar. Geçen ay 112 lira gelen fatura bu ay 470 TL gelmiş, hani 470 TL’ ye evin bütün peteklerini açarsın bunu anlarım, ama 4 tane petek yanıp 470 TL fatura gelmesi bana hiç mantıklı gelmedi. Altına bide not yazmışlar geçmiş döneme ait borçlarınızdır. Bu sadece bana olan bir şey değil birçok vatandaşa bu şekilde yüklü miktarda fatura gitmiş. Burada bir eksiklik var kiminle konuşsam herkes faturaların bu ay zamlı olarak gelmesinden şikâyetçi benim yetkililerden bu yapılan yanlışlığı bir an önce telafi etmeleri hususunda ricam var. Zaten aldığımız maaş belli bunun ev kirası var, çocuk okutması ve bir de doğalgaz faturası yüklü miktarda gelince vatandaş ne yapsın?’’ dedi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş