İnegöl’deki sır cinayetin perdesi aralandı

Yayınlama: 08.01.2024
1.103
A+
A-

İnegöl’e geldikten sonra 4 Temmuz tarihinden beri haber alınamayan 31 yaşındaki genç aşçı Yusuf Kavuk’un şüpheli kaybı, Bilecik’in Bozüyük ilçesinde yapılan bir operasyonla aydınlatıldı. Yapılan çalışma sonucunda belirlenen alanda yapılan kazıda Yusuf Kavuk’a ait kemik parçaları bulundu.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen eş zamanlı operasyonla, Yusuf Kavuk’un sevgilisi Derya Altun, Altun’un annesi ve kız kardeşi ile olayda adı geçen Harun Ateş gözaltına alındı. Harun Ateş, sorgusunda Kavuk’u öldürdüğünü itiraf etti.

Ailesi, Derya Altun’un yalanlarını gün geçtikçe öğrendiklerini belirterek, “Derya 3 yıl boyunca oğlumuzu kandırmış. Derya sadece Yusuf ile değil, başka kişilerle de konuşuyormuş” açıklamasında bulunmuştu. Ailesi, oğullarının Derya Altun ile ilişkisi olduğunu ve görüşmeye gittiği gün bir daha geri dönmediğini ifade etmişti.






Bir izleyici, yayına bağlanarak 4 Temmuz’da Harun Ateş ile Yusuf Kavuk’un tartıştığını ve ardından gri bir arabaya binip gittiklerini belirtmişti. Harun Ateş’in sorgusunda ise Kavuk ile arasında çıkan kavga sonrasında Kavuk’u öldürdüğünü itiraf ettiği ortaya çıktı.

Harun Ateş, Kavuk’un cansız bedenini bir gün boyunca aracında tuttuğunu ve daha sonra ormanlık bir alanda gömdüğünü, cesedin bulunduğu yeri çalı ve taşlarla gizlediğini belirtti. Harun ile Derya’nın cinayet itirafının ardından her ikisi de tutuklanarak cezaevine gönderildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş