iNEGöL’E A TiPi GENÇLiK MERKEZi

Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı İnegöl Gençlik Merkezi Müdürü Recep Erdoğan 2018 yılında yapacakları etkinlikler hakkında gazetemize açıklamalarda bulundu. İnegöl’de daha çok gence hitap etmek için İnegöl merkezde gençlik merkezi binası yapımı için çalıştıklarını, konu ile ilgili İnegöl Belediyesi tarafından yer tahsisinin yapıldığını ifade ederen Recep Erdoğan, “A tipi bir gençlik merkezini İnegöl’e okullar bölgesine kazandıracağız.” dedi

Yayınlama: 17.02.2018
1.036
A+
A-

Akhisar Mahallesi’nde bulunan Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı İnegöl Gençlik Merkezi, hizmetlerini sürdürüyor. İnegöl Gençlik Merkezi Müdürü Recep Erdoğan gazetemize açıklamalarda bulunarak 2018 yılında yapılacak etkinlikler hakkında bilgi verdi.

 

YARIŞMALARI İNEGÖL KOORDİNE EDİYOR






Bakanlığın düzenlediği ve düzenleyeceği yarışmalar hakkında konuşan Erdoğan, “İnegöl Gençlik Merkezi olarak 2018 yılında öncelikle Şubat ve Mart aylarında yapılacak olan Türkiye geneli yarışmalar gündemimizde. Dün bunlardan bilgi yarışmasını Bursa adına İnegöl Gençlik Merkezi olarak biz yaptık. Bizim organizasyonumuzda yürüdü. Onun dışındaki yarışmaların bir çoğunda yine teknik olarak biz görev alacağız. Şuanda bilgi yarışmasını tamamladık. Bursa 1.’sini seçtik. Bursa 1.’sini seçtiğimiz grup, Bursa’yı temsilen İstanbul’da yapılacak olan bölge finaline gidecek. Daha sonra Hayallerini Sahneye Taşı adı altında bir tiyatro yarışmamız var. İnegöl Gençlik Merkezi olarak 3 grup ile katılıyoruz bu yarışmaya. Derece de bekliyorum. Çocuklarımız çok güzel hazırlandılar. Bunun yanında ses yarışmamız var, enstrüman yarışmamız ve şiir okuma yarışmamız var. Bakanlığın Türkiye çapında düzenlediği yarışmalar bunlar. Ve bu yarışmalar büyük ödüllü yarışmalar. Derece yapan çocuklarımız 12 günlük büyük ihtimalle Endülüs’e yurt dışı seyahati olarak ödül kazanmış olacaklar. Buralara hiç ücret ödemeden 12 gün boyunca seyahat edecekler” dedi.

 

RUTİN ETKİNLİKLER

Gençlik merkezinin rutin etkinlikleri hakkında bilgi veren Erdoğan, “Her zaman olduğu gibi yine gençlik merkezimizde yürüyen çalışmalarımız var. Hem akademik çalışmalar, hem kitap okuma halkaları hem el sanatları ile ilgili yapmış olduğumuz çalışmalar var. Bu çalışmalarımız sürekli gündemde kalıyor zaten. En son Bursa Milletvekilimiz Bennur Karaburun tarafından takip edildiğimizi öğrendik ve onun tarafından gençlerimiz meclise davet edildiler. Meclis’te çalışmalarımızı sunma imkanı bulduk. İnegöl’de yaptığımız çalışmaları kendisine aktarma imkanı bulduk. Kendilerine de çok teşekkür ediyoruz bizimle ilgilendikleri için” ifadelerini kullandı

 

İNEGÖL’E A TİPİ GENÇLİK MERKEZİ

İnegöl’e A tipi gençlik merkezi kazandırmak için çalışmalar gerçekleştirdiklerini ve bu konuda AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun’un kendilerine destek verdiğini belirten Erdoğan, “İnegöl’e farklı tesisler kazandırmak için de Bennur hanım ile birlikte hareket edeceğiz. O da takipçisi olacağını ifade etti bu konularda. Bizlerde çok memnun olduk. Gençlere yeni tesis kazandırmak gerekiyor İnegöl’de. Çünkü İnegöl büyük bir yer.  Bir çok ilden büyük olduğumuz herkesçe malum. Şuan ki gençlik merkezimiz maalesef İnegöl’ümüze yetmiyor. İnegöl merkezde bir tane gençlik merkezinin yapılması konusunda da İnegöl Belediyemizin yer tahsisi yapılmış durumda. İnşallah o işlemlerde biterse A tipi bir gençlik merkezini İnegöl’e kazandıracağız okullar bölgesinde. Böylece daha çok gencimizin gençlik merkezinden yararlanmasını sağlamış olacağız” ifadelerini kullandı.

 

ANKARA’DA SERGİ DÜZENLENECEK

Ankara’da sergiler düzenleyeceklerini belirten Erdoğan, “Sergilerimiz olacak Ankara’da buna hazırlık yapıyoruz. Geleceğe Mektup diye bakanlığımızın okullarda yapacağı bir uygulama var. Önümüzdeki haftadan itibaren valilik oluru ile bunun duyurularını yapacağız. Buna da büyük bir katılım bekliyoruz ve derece bekliyoruz. Geçen yıl kendi kategorisinde Ecdada Mektup kategorisinde bir kızımız Türkiye 1.’si oldu. Ve çok güzel ödüller aldı. Biz de bununla gurur duyuyoruz. Yaptığımız çalışmalar ile Bakanlıkta da ses getiriyoruz. Yine aynı şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz tüm hızımızla” dedi.

 

YAKIN ZAMANDA DUYURULAR YAPILACAK

Yakın zaman içerisinde gençlik merkezi kamp programları ile ilgili duyuruların yapılacağını söyleyen Erdoğan, sözlerini şu ifadelerle tamamladı: “Gençlik kamplarımızın duyuruları başlayacak yakında. Tüm gençlerimizi doğa kampları, deniz kampları ve tematik kamplara götüreceğiz. Şehitler kültürler gezilerimiz başlayacak. Hem komşu illerimize hem uzak illerimize yine çocuklarımızı taşıyacağız ve oraları tanımalarını sağlayacağız. İş çok, biz gençlerimizi gençlik merkezine bekliyoruz. Bunlardan birinden illa yararlanmalarını bekliyoruz. Bahsettiğim gibi bunların hepsi bakanlık kanalı ile yapılıyor. Ve hiçbirinden ücret alınmıyor”

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş