İNEGÖL’E DEĞER KATACAK HER PROJENİN YANINDAYIZ

İnegöl Manavlar Kültür ve Dayanışma Derneği’ni konuk eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Şehrin değerlerinin tanıtımı, bu şehrin isminin ön plana çıkarılması adına ne kadar proje ve katkı varsa biz bunların yanında olmaya her zaman hazırız” dedi.

Yayınlama: 09.02.2017
780
A+
A-

İnegöl Manavlar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Erdoğan Kızmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti. Dernek yöneticileri İnegöl’ün değerlerinin tanıtımı noktasında hayata geçirmeyi planladıkları projeleri hakkında Aktaş ile istişare yaptı.

 

MANAVLAR DERNEĞİ’NE YER TAHSİSİ






Ziyaret sırasında bir açıklama yapan Manavlar Derneği Başkanı Erdoğan Kızmaz, “İnegöl Manavlar Kültür ve Dayanışma Derneği olarak Başkanımız Alinur Aktaş’ı ziyaret ettik. Hem 2017 ile ilgili iyi temennilerde bulunduk hem de Manavlar Derneğimize Orhaniye Mahallesi’nde yer tahsisinde bulunuldu. Bundan dolayı da Belediye Başkanımıza tüm Manav camiası olarak teşekkür ediyoruz” dedi.

 

KÖFTE VE KABAK TANITILACAK

İnegöl’ün değerlerinin tanıtılması noktasında bazı çalışmalar içerisinde olduklarını da belirten Erdoğan Kızmaz, “Sayın Başkanımızla İnegöl’ün değerleri olan köfte ve kabak tatlımızla ilgili Türkiye genelinde nasıl bir tanıtım yapılabilir konusunda istişarelerde bulunduk. Manavlar Derneği olarak bizleri kabul ettikleri için de Başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

İNEGÖL’E DEĞER KATACAK HER PROJENİN YANINDAYIZ

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise nazik ziyaretleri için Manavlar Derneği yönetimine teşekkür etti. Renkli bir çiçek bahçesi olan İnegöl’ün önemli renklerinden biri olan Manavlar Derneği’nin yaptığı etkinlik ve faaliyetlerle de dönem dönem ses getirdiğini ve şehre güzel bir değer kattığını ifade eden Aktaş, “Kendilerine bu destek ve katkılarından dolayı da teşekkür ediyorum. Dün Kaymakam Beyle bugün de bizlerle genel anlamda yapmayı planladıkları çalışmalarla ilgili bir sunum yaptılar. İstişarelerde bulunduk. Bu şehrin değerlerinin tanıtımı, bu şehrin isminin ön plana çıkarılması adına ne kadar proje ve katkı varsa biz bunların yanında olmaya her zaman hazırız. Bana göre de orijinal bir proje. İnşallah gerekli istişarelerle neticeye ulaştırırız diye düşünüyorum. Arkadaşlarımıza hem bu güzel çalışmalarla alakalı katkı ve destekleri için hem de bizleri ziyaret ettikleri için çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş