İNEGÖL’E YENİ ‘EMNİYET’

İnegöl’ün yıllardan beri beklediği yeni Emniyet Müdürlüğü binası için Bursa Valiliği’nden açıklama yapıldı. İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası, açık ihale usulü ile ihale edilecek ve tekliflerin sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacağı açıklandı.

Yayınlama: 29.06.2020
1.397
A+
A-

Yılan hikâyesine dönen İnegöl Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası için prosedürde sona gelindi. Bursa Valiliği açıklamalarda bulunarak, yeni bina için 14 Temmuz’da ihalenin gerçekleştirileceğini belirtti.

 

İHALE TARİHİ AÇIKLANDI






İhale ile ilgili bilgilerin yer aldığı açıklamada, “İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır” ifadeleri kullanıldı.

 

İNEGÖL BU BİNAYI YILLARDIR BEKLİYORDU

Yıllar önce yeniden yapılması gündeme gelen yeni emniyet binası ile ilgili çalışmalar tıkanma noktasına gelmişti. TOKİ’nin daha önce yapmayı planladığı yeni hizmet binası için değişikliğe gidildi ve süreç uzadı. Yıllar geçmesine rağmen yeni bina ile ilgili çalışmalar çözüme kavuşturulamamıştı.

 

AYNI YERİNDE YENİ BİNA

Yeni hizmet binasının mevcut yerindeki bahçeye yapılacağı öğrenildi. Farklı bir nokta daha önce düşünülürken, yeni binanın da nerede konuşlandırılacağı belli oldu. Buna göre hizmetlerin aksamaması için Emniyet Binası yıkımı gerçekleştirilmeyecek. Aynı zamanda yeni bina da bahçe içine yapılacak.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş