İnegöl’e Yeni Özel Eğitim Anaokulu

Yayınlama: 18.07.2024
85
A+
A-

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Kırcalı Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. desteğiyle İnegöl’de inşa edilecek olan 8 derslikli Mürvet Kırcalı Özel Eğitim Anaokulu’nun yapım ve bağış protokolünün imzalandığını duyurdu.

Protokol, Vali Demirtaş, bağışçı Selahattin Kırcalı, İnegöl Kaymakamı Eren Arslan, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ve İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Alireisoğlu ve İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Zengin’in katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Vali Demirtaş, eğitime desteklerinden dolayı hayırsever Selahattin Kırcalı’ya teşekkür ederek, protokolün İnegöl’e ve öğrencilere hayırlı olmasını diledi.






Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Vali Demirtaş, şu ifadeleri kullandı:

“Kırcalı Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. desteğiyle İnegöl ilçesinde inşa edilecek olan 8 derslikli Mürvet Kırcalı Özel Eğitim Anaokulu yapım ve bağış protokolünü; bağışçı Selahattin Kırcalı, İnegöl Kaymakamı Eren Arslan, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ve İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Alireisoğlu’nun katılımlarıyla imzaladık. Eğitime desteğinden dolayı hayırseverimize teşekkür ediyor, protokolün ilçemize ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş