İnegöl’de dolandırıcılık iddiası

Geçtiğimiz aylarda İnegöl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birim Sorumlusu olarak görev yapan kişi, kendi ve yakınlarının çevresini kullanarak, yaklaşık 4 milyonluk vurgun yaptığı iddia ediliyor. Alacaklıların kendisini sıkıştırması ile tayin isteyerek başka bir ilde göreve başlayan şahıs, birçok insanı mağdur ettiği ortaya çıktı.

Yayınlama: 09.11.2021
5.876
A+
A-

Geçtiğimiz aylarda İnegöl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birim Sorunlusu olarak görev yapan T.T. isimli kişi, iddiaya göre yurt dışından bir firma üzerinden daha makul fiyatlara tablet tedarik ederek, bu tabletler üzerinden belirli bir kazanç sağlamak amacı ile okullara satışını yapacağını çevresindekilerle paylaştı. Bu işten ciddi kazançlar sağlanabileceğini çevresindekilerle paylaşan T.T., bunun için de kendi ve yakınlarının çevresinden yüksek miktarlarda para talep etmeye başladı.

 

Yaklaşık 1 aylık süreç içerisinde T.T. isimli kişi, birçok kişiden yüksek miktarlarda para aldı. 






 

T.T.’nin yaklaşık 1 aylık süreç içerisinde yaklaşık 4 milyon civarında bir para topladığı iddia ediliyor.

 

Geçen sürenin akabinde alacaklılar T.T. ile iletişime geçerek alacaklarını temin etmek istedi. T.T. ise sürecin uzadığını belirterek, alacaklılardan müsaade istedi.

 

BİRÇOK İNSAN MAĞDUR OLDU

Öte yandan istenen müsaade süresi bir türlü sonuca erişmedi. İnegöl’de özellikle eğitim camiasından birçok kişinin alacağını temin edemediği, bazı kişilerin ise paranın ilk veriliş sürecinde işini sağlamak almak için çeşitli evraklar düzenlediği öğrenildi.

 

BAZI ÖĞRETMENLER KREDİ ÇEKTİ

Öte yandan bazı öğretmenlerin ise kredi çekerek T.T.’ye teslim ettiği iddia edildi.

 

KÜÇÜK BAHANE İLE TAYİN İSTEYİP GİTTİ

Birçok insanın mağdur olmasının ardından alacaklılar T.T.’yi sürekli aramaya başladı. Bundan rahatsız olan T.T., alacaklılarının kendisini tehdit ettiği bahanesi ile tayin istedi.

 

HALA GÖREV YAPIYOR

Tayin isteyerek Karadeniz Bölgesi’nde bir ilde görevini sürdüren T.T.’nin, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görev yaparken bu tip işlere kalkışması, kafalarda soru işareti bıraktı.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş