İnegöllü fotoğrafçılar yemekte bir araya geldi

Yayınlama: 19.12.2022
351
A+
A-

İnegöl’de aktif olarak mesleklerini sürdüren fotoğrafçılar, düzenlenen akşam yemeğine bir araya gelerek, 2023 yılı öncesi genel istişarelerde bulundu.

2023 Yılı öncesi İnegöl’de mesleklerini aktif şekilde sürdüren fotoğrafçılar düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi.

Mesleki konularla ilgili genel istişareler yapılırken, 2023 yılına yönelik görüş alışverişleri gerçekleşti.






Düzenlenen yemeğin ardından İnegöl’deki fotoğrafçılar adına açıklamalarda bulunan Ahmet Gündüz, şu ifadeleri kullandı:

“Meslektaş, aynı kandan, aynı candan olan bir kardeş gibidir. Bir elmanın iki yarısı gibidir ve bir beraber olunca da daha güçlüdür. Bugün düzenlediğimiz yemek programında meslektaşlarımızla bu birlik ve beraberliğin sağlamlığını her zamanki gibi göstermiş olduk. Türkiye’de bir örnek sergileyen İnegöl fotoğrafçıları için diğer şehirlerden tebrik telefon ve mesajları aldık. Dayanışmamız gerçekten örnek oldu. Fotoğrafçılık kutsal bir meslektir. Fotoğrafçılık empati ve gönül işidir. Bir düğünde ya da özel günlerde her şey gider bir tek fotoğraf kalır. Bugün birçok genç ailesinden ileri büyüklerini fotoğraflarda görebiliyor. Bunun değeri ne ile ölçülebilir ki? Bizde işimizin bu yönünü biliyor ve müşterilerimizin anıları da kendi anlarımız gibi biliyoruz ve ona göre kalıcı hale getiriyoruz. Bugün bir fotoğrafçı da kolay yetişmiyor. Mesleğimiz riskli bir meslektir, hatayı asla kabul etmez. O yüzden mesleğimizi hafife almak da asla olmaz. Biz oturarak iş yapmıyoruz. Biz kar kış yağmur çamur demeden gelin ve damatlarımıza hizmet vermeye çalışıyoruz ve fotoğraflarını teslim etme anına kadar sürekli itina ve büyük dikkatle teslim etmeye çalışıyoruz. Temenni ediyorum ki 2023 Yılında güncel cihazlarımız ve güler yüzlü meslektaşlarımızla İnegöl halkına itina ile hizmet vermek için toplantı ve istişarelerimiz devam edecektir. Tüm meslektaşlarıma bu gece teşriflerinden dolayı teşekkür ederim”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş