İNEGÖLLÜ GENÇ TÜRKİYE 1.’Sİ OLDU

İnegöllü modifiye tutkunu genç Muhammet Ertem, Afyon’un Emirdağ ilçesinde düzenlenen Türkiye Modifiye Güzellik Fuarı’nda, Türkiye birincisi oldu.

Yayınlama: 18.03.2020
1.401
A+
A-

Doğan SLX marka 2001 model otomobilini modifiye ettirip, Türkiye genelinde yarışmalara katılan 24 yaşındaki İnegöllü Göneç Muhammet Ertem, bir yarışmayı daha birincilikle tamamladı.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Muhammet Ertem, şu ifadeleri kullandı:






 

“Daha önce de birçok fuara katılıp İnegöl’ü temsil etmiştim. Şimdi de Afyon’un Emirdağ ilçesinde düzenlenen Türkiye Güzellik Fuarı’na katıldım. Fuarda yapılan oylamalar neticesinde birinci oldum. İnegöl’ü en iyi şekilde temsil ettiğim için mutluyum. Birincilik kupasını da İnegöllülere armağan ediyorum”

 

Ertem, otomobilinin tasarımını güzelleştirmek için farklı ekipmanlar yerleştirdiğini aktardı.

 

BMW aynaları ve vites topuzu taktığını dile getiren Ertem, “Türkiye’de 6 tane bulunan spor direksiyonu kullandık. Araca son olarak BMW koltuklarını döşedik. Komple iç tasarımını yaptık. Teyp tesisatı kullandık. Aracı gelebileceği en iyi seviyeye getirdik. Herhangi bir kusuru kalmasın diye alırken zaten yüksek model tercih ettik. Bunun yanında arka bagajı da tamamen ses sistemi ile döşedik. Bunun değeri de toplam 25 bin TL’yi buldu. Bu da Türkiye’de bir ilk oldu” dedi.

 

Modifiye tutkusunun çocukluğunda başladığını vurgulayan Ertem, şöyle konuştu:

“Mahallede bir abimiz vardı, günde 2-3 kez arabasını yıkardı. Temiz bir arabayı yıkıyordu. Biz o zaman çocuktuk, bisikletlerimiz vardı. ‘Bizim de bir gün böyle bir arabamız olur’ diye düşünürdük. Bu hayalimi sonunda gerçekleştirmeyi başardım”

 

4 YARIŞMADA, 3 BİRİNCİLİK ELDE ETTİ

Ertem sözlerini şu ifadelerle tamamladı: “Tofaş, zaten kasası ile oynayabileceğimiz bir araç. Etiket taktığınız zaman, en ufak bir şey yaptığın zaman fark ediyor, araçta kendini gösteriyor. Yorumlar olsun, sosyal medyada olsun, fuarlarda olsun çok güzel tepkiler alıyoruz. Afyon’daki bu yarışma ile Türkiye genelinde 4 güzellik fuarına katıldım, bu fuarla birlikte üç kez birincilik, bir kez de üçüncülüğüm oldu”

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş