İnegöllü iş adamı sponsor oldu

Almanya´da yaşayan İnegöllü işadamı Taner Güven, arkadaşları Avukat Andreas Müller ve işadamı Dr. Michael Hasenstab ile İnegölspor’un Antalya kamp sponsorluğunu üstlendi.

Yayınlama: 08.01.2018
1.041
A+
A-

Antalya’daki oynanan ve 3-0 kazanılan Bergama Belediyespor maçını izlemeye gelen İşadamı Taner Güven ve arkadaşlarına Kulüp Başkanı Münür Kanar, takım formasını hediye ederek desteklerinden dolayı teşekkür plaket takdim etti.

 

Kulüp Başkanı Kanar, burada yaptığı açıklamada şunları söyledi,”Almanya’da yaşayan İnegöllü işadamı organizatör yeğenim Taner Güven ile daha önce kamp konusunda görüşmüştük. Kendiside bize destek vereceğini belirtmişti ve arkadaşları Avukat Andreas Müller ve işadamı Dr. Michael Hasenstab ile kamp sponsorluğunu üstlendiler.  Bugünde kampımızı ziyaret ederek ilk hazırlık maçımızı izlediler. Ayakları uğurlu geldi ve maçtan 3-0 galip ayrıldık. Ben kendilerine bizi destekledikleri için teşekkür ediyorum.”






 

İnegöllü işadamı organizatör Taner Güven ise “Biz kamp organizasyonları yapıyoruz. Daha önce Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş gibi takımların yurtdışı kamplarını yapmıştık. Bu yıldan itibaren de İnegölspor’lu olduk. Başkanımızın her zaman yanındayız. Başkanımız bizden kamp konusunda destek istedi. Bizde arkadaşlarım Alman Avukat Andreas Müller ile işadamı Dr. Michael Hasenstab ile bu isteği hemen kabul ettik. Bu saatten sonra İnegölspor nerdeyse desteklemeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş