iNEGöLLü SANATÇI iLK KLiBiNi ÇEKTi

İnegöllü pop müzik sanatçısı Ramazan Tetik’in ‘Dargınım’ isimli şarkısının klip çekimleri tamamlandı ve Netd müzik kanalında yayına girdi. Ramazan Tetik, sözü ve bestesi kendisine ait olan Dargınım adlı şarkının klibini İnegöl, Bozcaarmut Göleti ve Kozan’da çekti.

Yayınlama: 17.10.2019
1.623
A+
A-

İnegöl’de yaşayan genç müzisyen Ramazan Tetik sözü ve müziği kendisine ait olan ‘Dargınım’ şarkısının klibinin çekimlerini yönetmen Serkan Deniz üstlendi. Klibin çekimleri hava şartları ve olumsuz şartlardan dolayı 1 yılda çekildi. Ayrıca Netd müzik şirketinin ilk çalıştığı İnegöllü sanatçı Ramazan Tetik oldu.

 

100’ÜN ÜZERİNDE BESTEM VAR






İnegöl’de bir mobilya firmasında çalışan ve boş zamanlarında çocukluk hayali olan müzik işiyle uğraşan İnegöllü pop müzik sanatçısı Tetik’in, müzik macerası 4. sınıfta okurken müzik öğretmenin ondaki müzik ruhunu keşfetmesiyle başladı. Daha öncesinde maddi imkansızlıklardan ötürü herhangi bir klip çekemeyen Tetik’in, 100’ün üzerinde yazılmış bestesi bulunuyor. Evli ve 1 çocuk babası olan Tetik, çocukluğundan beri hayalini kurduğu müzik sektöründe çektiği ilk kliple birlikte daha da ileriye gitmek istiyor.

İLK KLİBİM YAYINA GİRDİ

Müzik hayatına ilk olarak 4.sınıfta müzik öğretmeninin kendisini keşfetmesiyle başladığını belirten Tetik, “Müzik öğretmenim sesimin çok güzel olduğunu ve bu konuda ilerleyen yıllarda benim bunun üzerine durmamı bana tavsiye etti. Bende buna istinaden söz yazmaya başladım. Yıllarca söz yazarak devam ettim. Daha sonrasında mırıldanarak bunları besteye dökmeye çalıştım. Şuan itibari ile 100’ü aşkın elimde beste bulunuyor. 2003 senesinde beni etkileyen bir olaydan dolayı bir şarkı sözü yazdım. Bu şarkı sözünü ben yıllar sonra hayata geçirmek istedim. Klible de taçlandırmak istedim. Dün itibariyle hayata geçirdik. Yönetmenim Serkan Deniz’e çok çok teşekkür ederim. Kendisi yönetmenim aynı zamanda menajerliğimi yapıyor. Şarkımızın aranjesini Melihcan Ataklar yaptı. Dün itibari ile Netd müzik kanalında yayına girdik. Saat 16: 30 itibari ile yayına girdi. Şuan ki gidişatı beni çok mutlu ediyor. İzlenim olarak, gerek yorumlar olarak mutluyum. Çünkü bir hayalimi gerçekleştirdim. Bu benim için çok önemliydi. Bu konuda bana en büyük destekçilerden biride eşimdir. Eşim bu konuda bana çok fazla maddi ve manevi olarak destek sağladı. Kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

KLİP İNEGÖL’DE ÇEKİLDİ

Klip çekimlerinin bir yıl sürdüğünü aktaran Tetik, “Dörtçelik Endüstiri Meslek Lisesi Elektrik bölümü mezunuyum. Ama şuanda özel bir mobilya sektöründe çalışmaktayım. Aynı zamanda da müzik hayatıma devam etmekteyim. Müzik benim her şeyim. Müzik alanında kendimi geliştirmek daha ilerilere gelmek istiyorum. Müzik hayatımın ilk adımını ilk parçalarımdan olan ‘Dargınım’ parçasını tekli singıl çalışması olarak, video klibiyle de taçlandırdık. Youtube Netd kanalında yayınladık. Klibimizin çekimlerine 2018 yılının Kasım ayında İnegöl’de başladık. Daha sonrasında Bursa Kozahan ve Bilecik Bozcaarmut Gölet’inde devam ettik. İnegöl’de Netd kanalında yayınlanan ilk klip benimki oldu.  Bana bu konuda çok büyük desteği olan  Cem Sayar, Melihcan Ataklar, yönetmenliğimi ve aynı zamanda menajerliğimi yapan Serkan Deniz’e çok çok teşekkür ediyorum. Ben bir İnegöllü olarak ilk adımımı attım. Bu süreçte tüm İnegöl halkından manevi olarak destek bekliyorum” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş