İNEGÖLLÜ VATANDAŞ ŞİKAYET ETTİ

Eski MHP Milletvekili Sinan Oğan, sosyal medyada kendisine hakaret ettiği iddiası ile İnegöllü bir vatandaşı şikayet etti.

Yayınlama: 06.01.2020
2.563
A+
A-

Eski MHP Milletvekili Sinan Oğan, sosyal medyada kendisine hakaret ettiği iddiası ile İnegöllü bir vatandaşı şikayet etti. Şikayet üzerine Alanyurt Karakoluna ifade vermeye giden Vedat Baykay, kendisinin böyle bir paylaşım yaptığını hatırlamadığını ifade etti.

Eski Milletvekili Sinan Oğan, sosyal medya üzerinden kendisine hakaret edildiği iddiası ile İnegöllü vatandaş Vedat Baykay’ı şiayet etti. Şikayetin ardından Alanyurt Karakoluna giden Baykay, ifade verdikten sonra açıklamalarda bulundu.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Baykay, şu ifadeleri kullandı: “Sabah polis beni aradı ve hakkımda şikayet olduğunu belirtti. Şikayeti sorduğumda ise Sinan Oğan’ın beni şikayet ettiğini ve bu şikayetin nedeninin ise bir sosyal medya paylaşımı olduğunu belirtti. Bende geldim ifademi verdim. Ben öyle bir paylaşım yaptığımı hatırlamıyorum. İfademde de buna yer verdim. Kasti olarak kimseye hakaret etmedim”






HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş