iNEGöLLüLER YARDIM iÇiN SEFERBER OLDU

Kütahya Domaniç’te başlayan orman yangını, rüzgarın etkisiyle Bilecik’in Bozüyük ilçesi orman sınırına ulaştı. İnegöl’den bir çok vatandaş, hazırladıkları erzak kutuları ile meydana gelen yangına müdahale eden vatandaşlara yardım için seferber oldu.

Yayınlama: 14.09.2017
475
A+
A-

Domaniç’te meydana gelen orman yangını devam ediyor. Alevler farklı bölgelere saçılırken, İnegöl’deki vatandaşlarda olay yerinde müdahalede bulunan vatandaşlar için bölgeye erzak yardımları götürdü.

 

YANGIN BiLECiK SINIRINA ULAŞTI






Domaniç’in Çukurca beldesi Akdere ve Ballıca mevkiinde başlayan orman yangını Bilecik’in Bozüyük orman sınırı olan Efir ve Pavluka mevkiine yaklaştı. Yangına helikopterler, uçaklar, arazözler ve itfaiye ekipleri aralıksız müdahale ediyor. İtfaiye ekipleri, orman işletme ekipleri ve köylüler tarafından yangın söndürme çalışmaları devam ederken, bir dozer arıza nedeniyle yangının ortasında kalarak yandı. 

 

İNEGÖLLÜLER YARDIMA KOŞTU

Meydana gelen yangın nedeni ile ülkemizin çeşitli yörelerinde yardımlar gönderilirken, İnegöllülerde kendi imkanları ile bölgeye ulaşarak yardımlar götürdü.

 

SÖNDÜRME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Söndürme çalışmalarının devam ederken, ormanlık alanlarda ciddi zarar meydana geldiği öğrenildi.

 

KÖYKÜ KADINLAR SABAH AKŞAM ÇALIŞIYOR

Orman yangını nereni ile çevre il ve ilçelerden bir çok vatandaş olay yerine akın etti. Domaniç’in bazı köylerinde ise yangın söndürme çalışmaları gerçekleştiren vatandaşlar için erzaklar hazırlanıyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş