İnegölspor yarın toplanıyor

Çin’in Wuhan şehrinde başlayan ve tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs Kovid-19 nedeni ile liglere ara verilmesinin ardından, temsilcimiz İnegölspor’da futbolcular yarın kulüp tesislerinde toplanacak.

Yayınlama: 09.06.2020
627
A+
A-

İnegölspor Kulüp Başkanı Münür Kanar, yaşanan son süreç ile ilgili bilgiler verirken, İnegölsporlu futbolcuların yarın kulüp tesislerinde bir araya geleceğini ifade etti.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegölspor Kulüp Başkanı Münür Kanar, şu ifadeleri kullandı:






 

“Uzun bir sürenin ardından futbolcu kardeşlerimiz ile kulüp binasında bir araya geleceğiz. Futboldan bu kadar uzun süre ayrı kalmak bizim için büyük sıkıntı oldu. Futbolcularımız bireysel olarak idmanlarını sürdürdüler. Ne kadar sürdürmüş olsalar da bildiğiniz gibi takım idmanı çok farklı. Eksiklerimiz illa olacak ama bizler büyük İnegölspor camiası adına elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız”

 

FUTBOLCULAR TESTTEN GEÇECEK

Öte yandan herhangi bir olumsuzluğa mahal vermemek için futbolcuların Kovid-19 testinden geçeceğini belirten Başkan Kanar, sözlerini şu ifadelerle tamamladı:

 

“Herhangi bir olumsuzluk olmaması için bazı görüşmeler yaptık. Bu anlamda Futbolcularımız kulüp tesislerimizden testten geçirilmesi için talepte bulunduk. Futbolcularımızın testten geçmesi durumunda çalışmalarımıza başlayacağız”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş