İNEGÖLSPOR’DAN YENİCE OSB’YE ZİYARET

İnegölspor Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu ile yönetim kurulu üyeleri, Yenice Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nedim İncebay ile yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Yayınlama: 05.08.2021
351
A+
A-

Ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu, şunları söyledi:

“Öncelikle bizleri ağırladıkları için başta Yenice Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nedim İncebay olmak üzere değerli yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Yenice OSB her sezon kulübümüze destek veriyor. Bu senede vereceğinden şüphemiz yok. Bu sezon gerçekten kaliteli bir ekip kurduk. İnşallah bu sezon sıkıntısız günler geçirerek, hedeflerimize ulaşırız. Bu manada sizlerin destekleri de bizim için çok önemli.”

 






Yenice Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nedim İncebay, “İnegölspor hepimizin ortak değeri. Bu manada Yenice Organize Sanayi Bölgesi olarak geçmişte olduğu gibi her türlü desteği vermeye hazırız. İnegölspor inşallah bu sezon hedeflerine ulaşır ve hak ettiği 1.Lige çıkar. İnegölspor üst ligleri hak eden bir takım. Şehrin bu kapasitesi var. Ben sizlere başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

HABER: AHMET KABRAN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş