İNEGÖLSPOR’DAN ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMALAR

İnegölspor Basın Sözcüsü Özgür Gürbüz, İnegölspor’da yaşanan destek yetersizliği ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Yayınlama: 23.02.2020
989
A+
A-

Gürbüz açıklamasında şu ifadelere yer verdi; 

Bizim açımızdın çok önemli bir maçı geride bıraktık. Play Off yolunda bizim açımızdan çok önemli maçtı. Eksik oyuncularımız vardı. Eksik oyuncularımızın yerinde oynayan oyuncuların özverileri ile puan farkını 6 puana çıkardık. Bundan kaynaklı futbolcu ve teknik heyeti tebrik ediyorum. Saha içerisinde bazı sıkıntılar yaşadık. Çok sayıda soru aldık. Bu soruların ardından basın açıklaması yapmak ihtiyacı hissettik.

 






Taraftarımıza ayrıca çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok büyük bir performans gösterdiler maçta. Maçı almamızdaki en büyük etkenin de belki taraftarımızın nitelikli tavrıydı. Kendilerine sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.

 

İnegölspor’u yönetmeye aday olduğumuz günde beri hep şunu deklare ettik; İnegölspor bizim evimiz, biz İnegölspor’un varlığı için mücadele ediyoruz. Yönetim kurulundaki hiçbir arkadaşın başka bir niyeti yok. Biz bu kulübü bir borçla devraldık. Bu borcun ödenmesi ile ilgili de bir mücadele içerisindeyiz. Şöyle popülist bir tavır sergileyebiliriz; bakın devre arasında açabilirdik, açmadık transfer yapmadık. Öncelikle derdimizin defalarca bu kulübün borç batağından kurtulmasını beyan ettik. Bu konuda sportif bir başarı gelmesi için bütün yönetim olarak bir çaba içerisindeyiz. Burada bizim mülki amirlerden isteğimiz; bize destek olmaları. İnegölspor bizim tapulu malımız değil. Biz İnegölspor’luyuz. Bugün varız, yarın başkaları yönetecek. İnegölspor bu kentin markası, bunu kabul edersiniz veya etmezsiniz ama İnegöl’de mülki amirlik yapıyorsanız İnegölspor’un bu kentin markası olduğunu kabul edeceklsiniz. Ona göre idare edeceksiniz. Anlamadığımız tavırlar içerisindeler. Anlamadığımız tavırlara maruz kalıyoruz. Sürekli aynı serzenişte bulunmaktan gerçekten yıldık. Cebimizden para harcıyoruz arkadaşlar. Ciddi paralar harcadık. Sezon sonunda göreceksiniz. Harcamaya da devam ediyoruz. İnegölspor’luyuz, yönetime talip olduk elimizden geleni yapmaya da devam edeceğiz. Ama bu kentin gerçekleri var. Bir sanayi şehrinde yaşıyoruz. Küçük esnafa kadar takıma sahip çıkılıyor, bir şekilde birşeyler oluyor ama bu kategoride bunlar yeterli değil. Artık bir şekilde mülki amirlerin bir şekilde elini taşın altına koyup İnegölspor gerçeğine sahip çıkmak lazım.

 

Başkanımızın açıklamalarını duydunuz. Şimdi psikolojik olarak yıpranıyoruz. İşimizden, ailemizden daha çok İnegölspor ile vakit geçirmeye çalışıyoruz. Bu takım altındakine 6 puan fark atmış durumda. Belki de bu takım uzun yıllar sonra üst ligi hedefleyecek yere geldi. Şimdi desteklemeyeceksiniz de ne zaman destekleyeceksiniz? Çok büyük taleplerimiz yok.

 

Bakın voleybol maçına gidin arkadaşlar, formaya reklam koyacak yer kalmamış. Çok bir şey istemiyoruz ya yarısı kadar destek verseler yeter. Formada reklam koyacak şort dahil yer yok. Burası İnegölspor. İnegölspor bu kentin markası. Ama bu kentin markasına gerekli özen gösterilmiyor. Bizden memnun değilseler, söylesinler. Kendileri yapacaksalar, gerçekten İnegölspor’u hak ettiği yere getirecekseler bunu bize deklare edecekler. Ama kaçak dövüşmekten yorulduk.

 

Başkanımızın sağlığından korkuyoruz. Münür Kanar İnegölspor ile yatıp İnegölspor ile kalkıyor. Başkan bir hayatı yok. Bu başkana sahip çıkılmayacak da kime sahip çıkılacak. Bizim İnegölspor’dan başka hiçbir derdimiz yok. Bize destek olun. Üst lige çıkarsak siz kardı olun önemli değil. İnegölspor PTT’de oynasın. Bu kent bunu hak ediyor.

 

Galibiyete sevinemez haldeyiz. Çünkü galibiyetten sonra başka problemler önümüze geliyor. Bizden kaynak problemleri çözmeye çalışıyoruz. Biz bu problemleri yaratmadık, problemleri çözmeye çalışıyoruz.

 

İnegölspor’un bu kentin markası olduğuna inanıyoruz. İnanmayanlar söyleyecekler. Voleybolun yarısı kadar yardım edilsin, İnegölspor’un başka hiçbir şeye ihtiyacı yok.

 

Münür başkan sıkıntıları anlattı. Bu sıkıntıların devam etmesi durumunda kulübün kötüye gideceğini söyeldi. Kaymakam bey de sanırım yanlış anlamış durumu. Yanlış anlaşılmaktan kaynaklı terk ette stadı. O kadar büyütülecek bir durum değil. Ama sürekli sorulara maruz kaldığımız için bununla ilgili açıklama yapma gereği hissettik. Bizim hiçbir mülki amirimizle problemimiz yok. Bizim tek problemimiz İnegölspor’un hak ettiği yerde olmaması.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş