İnegöl’ün doğal güzellikleri turizme açılıyor: Fevziye Göleti’nde büyük değişim

Yayınlama: 09.01.2024
833
A+
A-

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Fevziye Göleti’ni turizme kazandırmak amacıyla başlattığı proje ile ilgili heyecan verici gelişmeleri sosyal medya üzerinden paylaştı. Fevziye Mahallesi, Orman Park projesi ile doğal güzelliklerini turistlere açacak.

İnegöl’ün doğal güzellikleriyle ünlü Fevziye Mahallesi, Belediye Başkanı Alper Taban’ın liderliğinde turizm potansiyelini artırmak amacıyla büyük bir dönüşüm sürecine giriyor. Leylek Suyu, göleti ve kanyonu ile bilinen bu bölgede, Fevziye Göleti’nin turizme kazandırılması için hazırlanan proje, vatandaşları heyecanlandırdı.

Belediye Başkanı Alper Taban, sosyal medya sayfası üzerinden yaptığı paylaşımda, Fevziye Mahallesi’ndeki doğal zenginlikleri içine alacak olan Orman Park projesinin fotoğraflarını paylaştı.






“Değerlerimize sahip çıkmaya devam. Yapacağımız orman park projesiyle Fevziye Göleti yeni bir turizm alanına dönüşecek” ifadeleriyle projenin önemini vurgulayan Başkan Taban, bölgede gerçekleşecek değişimle birlikte doğa severleri ve turistleri ağırlamaya hazırlandıklarını belirtti.

Fevziye Mahallesi, temiz yayla havası, akarsuları, yeşil ormanları, kanyonu ve leylek suyu ile adeta bir doğa cenneti olarak biliniyor. Orman Park projesi, bu değerleri ön plana çıkararak İnegöl’ü turizm haritasında daha cazip hale getirmeyi hedefliyor. Fevziye Göleti’nin turizme kazandırılmasıyla birlikte bölge, yerel ekonomiye canlılık katacak ve doğaseverlerin ilgisini çekecek bir destinasyon olacak.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş