İnegöl’ün il olma isteği yeniden alevleniyor

Yayınlama: 11.01.2023
149
A+
A-

Memleket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Yasemin Soydan, İnegöl’ün il olması için Memleket Partisi Milletvekilleri Özcan Özel ve Hüseyin Avni Aksoy’un TBMM’ye kanun teklifi verdiğini ifade etti.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Soydan, şu ifadeleri kullandı:

“Memleket Partisi Milletvekillerimiz Özcan Özel ve Hüseyin Avni Aksoy, İnegöl’ün il olması için TBMM Başkanlığı’na; gerekçeleriyle birlikte kanun teklifi verdi. Genel Başkanımız Muharrem İnce, geçtiğimiz hafta İTSO ziyareti sırasında vatandaşların talepleri üzerine, Ticaret Odası Başkanı Sayın Yavuz Uğurdağ’ın verdiği rakamlara göre; ‘İnegöl birçok ülkenin bütçesinden daha fazla ticaret hacmine sahip. İl olmayı hak ettiğini düşünüyorum. Ancak yerel seçimlerdeki duruma göre Ak Parti’ye Bursa’yı kazandıran İnegöl’den giden oylardır. Bu sebeple İnegöl’ ü il yapmak isteyeceklerini düşünmüyorum. Biz çok yeni bir partiyiz. Henüz seçim görmedik. İki millet vekilimiz var. Kendilerinden teklif vermelerini isteyeceğim’ diyerek konuyu TBMM’de gündeme getireceklerinin sözünü vermişti.






Kısa süre içinde vekillerimiz de gereken çalışmayı yapmış ve teklifi vermişlerdir. Kendilerine buradan tüm İnegöl halkı adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ancak iktidar Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel hanımefendi, Belediye Başkanımız Alper Taban ve Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, her ortamda İnegöl’ün geliştiğini, büyüdüğünü dile getirirken bir tek il olma gerekliliğini söyleyemiyorlar. İnegöl ve İnegöllüler için il olma konusunda destek olmak zorundadırlar. Bu cesareti onlardan da bekliyoruz”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş