İnegöl’ün ilçesi Domaniç’e ilk ziyaret

Yayınlama: 21.06.2023
315
A+
A-

MHP İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk’ü ziyaret etti. Bu ziyaret ise, ‘İnegöl’ün ilçesi Domaniç’e ilk ziyaret’ olarak yorumlandı.

Seçim öncesi MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin ‘100 il, 1000 ilçe’ projesini paylaşmasının ardından gözler İnegöl’e dönmüştü.

Yıllardır il olmayı bekleyen ilçemiz, Bahçeli’nin bu çıkışının ardından il olma umutlarını yeniden yeşertti. Öte yandan bu proje hükümet yetkilileri tarafından da konuşulmaya başladı.






Geçtiğimiz günlerde yaptığımız haberde, özellikle İnegöl’ün il olması durumunda kendisine bağlanacak olan ilçeler arasında birinci sırada Kütahya’nın Domaniç ilçesi olduğu ifade edilmişti.

Domaniçlilerin de İnegöl’e bağlanmak için talepte bulunması sosyal medyaya yansırken, İnegöl’den Domaniç’e partiler düzeyinden ilk ziyaret Milliyetçi Hareket Partisi’nden geldi.

MHP İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk’ü ziyaret etti.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Bayram, şu ifadeleri kullandı:

“Domaniç Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk ile MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin 2018 yılında belirttiği, 14 Mayıs 2023 seçimlerinde 100 proje içerisine koyduğu ve büyük önem verdiği 100 İL 1000 İLÇE projemiz hakkında istişarelerde bulunduk.

Bilindiği üzere İnegöl’ün il olma ihtimali Domaniç kamuoyunda da yüksek sesle tartışılıyor. Biz de bu tartışmayı yerinde incelemek istedik.

MHP Belediyeciliğini yerinde gördük. MHP teşkilatlarının yerelde olan başarılı çalışmalarını takdir ettik.

Domaniç’in sorunlarını, Domaniç’in İnegöl’e olan katkısını, iki şehrin sosyoekonomik ortaklığını ve bölgenin siyasi geleceğini konuştuk”

Uğur Bayram ve yönetiminin Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk’ü ziyaret etmesi, ‘İnegöl’ün ilçesi Domaniç’e ilk ziyaret’ olarak yorumlandı.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş