İNEGÖL’ÜN KARANLIK SOKAĞI

Osmaniye Mahallesi’nde bulunan Kabadayı Çıkmazı üzerinde ışıklandırma olmaması sokak sakinlerini geceleri tedirgin ediyor. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan sokak sakinleri, yetkililerden yardım bekliyor.

Yayınlama: 18.06.2019
680
A+
A-

Osmaniye Mahallesinde önceden çıkmaz sokak olan Kabadayı Çıkmazı kamulaştırma çalışmalarının ardından çıkmaz sokak olmaktan kurtuldu. Kabadayı Çıkmazı sokağa dönüştü ama ışıklandırması ve kanalizasyon hattının sokak üzerinde bulunmaması sokak sakinlerini tedirgin ediyor. Özellikle geceleri ışıkların olmadığı sokakta çocukların ve kadınların tedirgin olması, sokak sakinleri tarafından tepkiyle karşılanıyor.

 

Sokak sakinlerinden Mustafa Kurt yaptığı açıklamada, “Sokağımızın alt kanalizasyonu ve ışıklandırması yoktur. Geceleyin sokak karanlık olduğu için çocuklar evlerine gelmekte zorlanıyor ve korkuyor. Belediyemize müracaat ettik ama bir dönüş alamadık.  Biz bu sorunumuzun giderilmesini yetkililerimizden talep ediyoruz” dedi.      






 

Başka bir sokak sakini Orhan Ak ise, “Sokak üzerinde ışıklandırma ve kanalizasyon yoktur. Biz yetkililerimizden yapılacaksa eğer ikisinin de bir anda yapılıp bitirilmesini itiyoruz. Sokağımız iki defa kazılsın istemiyoruz. Biri yapıp biri bozmasın” diye konuştu.

 

Işıklandırmaların olmamasına tepki gösteren sokak sakini Süleyman Kayıhan, “Sokağımızın sıkıntısı gece saatlerinde genç kızlarımız, çocuklarımız sokakta yürürken korku içerisinde hareket ediyorlar. Çok karanlık olduğu için evlerin zillerine basmakta güçlük çekiyoruz. Bu yüzden sokağımızın aydınlatılmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş