İnegöl’ün kırsal mahalle muhtarları Çitli’de toplandı

Yayınlama: 07.06.2024
234
A+
A-

İnegöl’ün doğu bölgelerinde bulunan kırsal mahallelerin muhtarları, Çitli Mahallesi’nde bir araya gelerek sorunları ve çözüm yollarını masaya yatırdı. Çitli Mahalle Muhtarı Mehmet Öztürk’ün daveti üzerine, her ay farklı bir mahallede toplantı yapma kararı alan muhtarlar, ilk buluşmalarını Çitli’de gerçekleştirdi.

Toplantıya İl ve İlçe Encümen Üyesi Yücel Erim ve Kırsaldan Sorumlu Belediye Meclis Üyesi Cihan Demirtaş da katılarak destek verdi. Toplantıda, kırsal bölgelerde yaşayan halkın sorunları ve çözüm yolları hakkında istişarelerde bulunuldu.

Çitli Mahallesi Muhtarı Mehmet Öztürk, toplantının ardından yaptığı açıklamada, köylerde yaşayan halkın sorunlarını ve isteklerini bildiklerini, bu nedenle çözüm odaklı istişareler gerçekleştirdiklerini belirtti.






Öztürk, “Kurşunlu, Tahtaköprü, Küçükyenice, Hasanpaşa, Bilal, Süpürtü, Kınık, Özlüce, Kocakonak, Babaoğlu, İclaliye mahallelerimiz toplantıya iştirak ettiler. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Mazeret bildirerek toplantıya gelemeyen İhsaniye, Yeniköy, Yiğitköy, Hamamlı, Gündüzlü, Güzelyurt mahallelerimizin muhtarlarına da teşekkür ediyorum. Toplantılarımız her ay farklı bir köyde devam edecek inşallah” ifadelerini kullandı.

Bu toplantılar sayesinde, İnegöl’ün doğu bölgesindeki kırsal mahallelerin sorunları daha hızlı ve etkili bir şekilde ele alınarak çözüme kavuşturulması hedefleniyor.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş