1 AYDA 9 OPERASYON 8 TUTUKLAMA

İnegöl’de güvenlik güçleri tarafından geçtiğimiz 1 aylık süre içerisinde, 4 terör operasyonu, 2 uyuşturucu operasyonu, 1 kaçak sigara, 2 kaçak kazı olmak üzere, toplam 9 operasyon gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında gözaltına alınan toplam 2 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. İlçe genelinde 30 günde meydana gelen hırsızlık ve yaralama olaylarına karıştığı tespit edilen 6 kişi ise çıkarıldığı tutuklandı.

Yayınlama: 29.11.2017
637
A+
A-

256 Bin kişilik nüfusu ile Türkiye genelinden her yıl göç alan ve nüfusu her yıl 6 Bin artan ilçemiz İnegöl’de, güvenlik güçleri toplumun huzur ve refahı için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 

 

FETÖ’YE 4 FARKLI OPERASYON






30 Ekim  tarihinden itibaren 1 aylık süre içerisinde güvenlik güçleri tarafından, FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik toplam 4 terör operasyon gerçekleştirilmiş, bu operasyonlar kapsamında tespit edilen 7  FETÖ  üyesi yakalanırken 1 kişi  çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

 

UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

İlçemiz İnegöl’de uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonlarda hız kesmeden sürüyor. 30 gün içerisinde yapılan ı uyuşturucu operasyonu kapsamında toplam 1 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

6500 PAKET KAÇAK SİGARA YAKALANDI

İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) büro amirliği ekipleri tarafından yapılan teknik ve fiziki takip sonucu, İnegöl’ün çeşitli yerlerinde kaçak sigara satışı yapan iş yerlerine operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonlar kapsamında bir işyerinde toplam 6 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi.

 

6 KİŞİ TUTUKLANDI

İnegöl’de 30 gün içerisinde 10 farklı asayiş olayı meydana gelirken, bu olaylara karıştığı tespit edilen 12 kişi gözaltına alındı. Göz altına alınan 12 kişiden 6’sı çıkarıldığı mahkemece cezaevine gönderildi.

 

2 İNTİHAR, 2 ÖLÜ

 30 Ekim tarihi tarihinden bu güne kadar İnegöl’de 2 farklı intihar olayı meydana geldi. İlk intihar olayı Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Elektrik Dağıtım Şirketi’nde meydana gelirken, ikinci intihar olayı Babaoğul Mahallesinde meydana geldi.  Her iki şahısta ateşli silah kullanmak suretiyle intihar ederek hayatlarına son verdi. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş