İnegöl’ün merkezi ferahladı

Yayınlama: 15.04.2024
172
A+
A-

İnegöl Belediyesi tarafında uzun uğraşlar sonucu yapımına başlanan ‘Merkez Park’, eksiklerin giderilmesinin ardından tamamen İnegöllülerin hizmetine açıldı. Merkez park ile birlikte İnegöl’ün merkezi rahatlarken, bölgedeki yer altı parkı, kafeterya ve yeşil alanlar cazibe merkezi haline geldi.

İnegöl Belediyesi’nin çalışmaları sonucunda hayata geçirilen “Merkez Park” projesi, tamamlanarak İnegöllülerin hizmetine sunuldu.

Yeni park alanıyla birlikte İnegöl’ün merkezi artık daha ferah bir görünüme kavuştu. Park, yer altı otoparkı, açık otopark, bisiklet park yeri, taksi durağı, kafeterya ve yeşil alanlar gibi çeşitli olanaklarıyla bölgedeki insanların ilgisini çekmeye başladı.






Proje detayları arasında 130 araçlık yer altı otoparkı, 70 araçlık açık otopark, taksi durağı, kapalı alan kafeterya gibi hizmetleri de veren ‘Merkez Park’, İnegöl’ün yeni cazibe alanı haline geldi.

default

YENİ YEŞİL ALANLAR GEREKLİ

Öte yandan hayata geçirilen ‘Merkez Park’ bölgede ferahlığa neden olurken, merkezi mahallelerin de bu tür projeleri farklı noktalarda beklediği öğrenildi.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş