Irmak Arıcı, İnegöl’de sahne aldı

İnegöl Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Kültür Sanat Etkinlikleri’ kapsamında, ses sanatçısı Irmak Arıcı İnegöl’de sahne aldı.

Yayınlama: 04.07.2021
438
A+
A-

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerinin esnetilmesi ile İnegöl Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olan Kültür Sanat Etkinlikleri başladı.

 

Etkinlikler kapsamında ses sanatçısı Irmak Arıcı, Hikmet Şahin Kültür Parkı içinde bulunan Amfi Tiyatro alanında ilçe vatandaşlarına utulmaz bir gece yaşattı.






 

HES Kodu uygulaması ile vatandaşlar konser alanına alınırken, ayrıca vatandaşların sosyal mesafeye dikkat etmeleri için belediye görevlileri tarafından çalışmalar gerçekleştirildi.

 

Konser etkinliğine İlçe Kaymakamı Eren Arslan, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, İlçe Emniyet Müdürü Erdoğan Baydemir ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Konser sırasında, ‘Burada oturan herkes ya da bugün burada olmama sebep olan herkes benim yol arkadaşlarım. O yüzden ben eğilirsem sadece sizin önünüzde eğilirim” ifadelerini kullanan Arıcı, konsere katılan vatandaşlar tarafından uzun süre alkışlandı.

 

HABER: SEYİT ALİ SEVİM



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş