İş yerinde bıçaklı kavga ; 2 yaralı

İnegöl ilçesinde meydana gelen olayda, bir işyerinde alınan alkol alan 3 kişi birbirine girdi. Bıçakta kullanılan kavgada 1’i ağır toplam 2 kişi yaralandı

Yayınlama: 25.10.2018
2.371
A+
A-

 İnegöl ilçesinde meydana gelen olayda, bir işyerinde alınan alkol alan 3 kişi birbirine girdi. Bıçakta kullanılan kavgada 1’i ağır toplam 2 kişi yaralandı.

Olay Orhaniye mahallesi Ankara caddesi üzerinde faaliyek gösteren Vinç işyerinin burosunda meydana geldi. Mahir Ö.(45) işyerinin bürosunda amcasının oğlu Recep Ö.(38) Ve arkadaşı Hüseyin Y.(36) ile birlikte alkol almaya başladılar. Alkol içerek sohbet eden Mahir Ö. Ve amcasının oğlu Recep Ö. Arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Çıkan tartışma da öfkelenen Recep Ö. Üzerindeki bıçakla amcasının oğlu Mahir Ö.’yü karın ve bacaklarından, kavgayı ayırmaya çalışan Hüseyin Y.’yi de sırtından bıçakla yaralayıp, olay yerinden yaya olarak kaçtı.
Kanlar içinde kalan Mahir Ö. Ve Hüseyin Y., işyerinden çıkarak çevredekilerden yardım istedi. 2 yaralı da olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındılar.  Olayı gerçekleştiren şüpheli emniyet ekiplerince aranıyor.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş