İsaörenspor 1 puan aldı

Süper Amatör Lig A Grubu’nda alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren İsaörenspor ve Play-Of iddiasını güçlü bir şekilde sürdürmek isteyen Yıldırım Belediyespor, gruptaki 15. maçında İnegöl Kurtuluş sahasında karşılaştı. Maçın ilk yarısında her iki ekip bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince devre 0-0 eşitlikle tamamlandı.

Yayınlama: 01.02.2018
636
A+
A-

Maçın 84. Dakikasında İsaörenspor defansının arkasına atılan derin pasla buluşan, Yıldırım Belediyespor oyuncusu Ali kaleci ile karşı karşıya kaldığında tek vuruşla topu ağlara gönderdi. Duran topta Yıldırım Belediyespor  ceza alanı içine atılan topa ayak içi ile vuran Emrah topu ağlara gönderdi. Maç 1-1 oldu. Maç bu skorla bitecek derken hakem 7 dakika uzatma gösterdi ve 90+2. Dakikada orta hakem ceza alanı içinde, 1 metre mesafede İsaörensporlu oyuncunun eli kapalı olmasına rağmen çarpan topu tereddütsüz direk penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Koray topu ağlara gönderdi. Uzatma dakikalarında İsaörenspordan Yusuf 2.sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Yıldırım Belediyespor haftayı 3 puanla kapatan taraf oldu.

 

BAŞARILAR DİLİYORUM






İsaörenspor maçını izleyen İnegöl Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik yaptığı kısa açıklamada “Amatör kümede mücadele eden kırsal mahalle takımlarına Ziraat Odası olarak desteğimiz sürecektir. İsaörenspor’a kalan maçlarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

LİGDE TUTMAYA ÇALIŞIYORUZ

İsaörenspor Kulüp Başkanı Erhan Ulu, maç boyunca orta hakemin inanılmaz hatalar yaptığını, uzatma dakikalarında verdiği hatalı penaltı ile mağdur olduklarını söyledi.  Ulu” Tüm zorluklara rağmen İsaörenspor’u ligde tutmaya çalışıyoruz. Kısıtlı imkânlar ile cebimizden para harcayarak takımı maçlara hazırlıyoruz. İsaörenspor’un başarılı olması için, taraftarlar, kulüp yöneticileri bir araya gelip maddi, manevi ciddi emekler harcıyoruz. Sonra anlam veremediğimiz bir şekilde müsabakalarda hakem hatalarından dolayı takımımızın başarılı olması engelleniyor. Bu hatalar 1 değil 5 değil. İsaörenspor olarak bu hakem hatalarından bıktık, usandık. Şimdi hangi deplasmana gitsek, kendi sahamızda oynasak, hakemler bütün kararları aleyhimize veriyor. Köy takımına yazık ediyorlar, İsaörenliler futbolu seviyor ve maçları büyük bir zevkle izliyorlar ama hakemler bizim coşkumuzu her defasında yarıda bırakıyor ve bu durum bizleri derinden üzüyor. Hakemlerimizin biraz daha dikkatli olmalarını istiyoruz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş