İZED’TEN 2 BİN KİŞİLİK PİLAV

İnegöl Zihinsel Engelliler Derneği (İZED) tarafından Babasultan Mahallesi’nde düzenlenen etkinlikte, 2 bin kişilik pilav ikramı yapıldı.

Yayınlama: 27.05.2017
975
A+
A-

İnegöl Zihinsel Engelliler Derneği (İZED) geleneksel pilav ve mevlid programlarına bir yenisini daha ekledi. Babasultan Mahallesi’nde gerçekleştirilen programa Belediye Başkanı Alinur Aktaş, siyasi parti temsilcileri, oda ve dernek başkanları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

 

Konu ile ilgili konuşan İZED Başkanı Halil Peynirci, “Kurulduğumuz günden bu yana her sene geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz pilav etkinliğimizin bir yenisini daha hayata geçirdik. Babasultan’da engelli çocuklarımız ve ailelerimizle beraber 2 bin kişilik mevlid ve pilav program gerçekleştirdik. Mübarek 3 aylar hürmetine Ramazan’ın başlangıç gününden 1 gün önce pilav ve mevlid etkinliğimize çok sayıda vatandaşımız katılım gösterdi. Ayrıca programımıza konuk olan İnegöl Mehterimiz cami çıkışında bize güzel bir konser gerçekleştirdi. Programımıza katkı sağlayan hayırseverlere, İZED yönetim kuruluna, Belediye Başkanımıza teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş